Hae
Suodattaa
Hunajalla glaseeratut broilerinsiivet
Bookmark
117 / 139

Hunajalla glaseeratut broilerinsiivet

Hunajalla glaseeratut broilerinsiivet
2011 kJ / 478 kcal
Fett / Rasva: 19.6 g
Protein / Proteiini: 32 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42.8 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Kaada kulhoon sipulisose, hunaja, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja etikka, ja sekoita ainekset hyvin keskenään. Nosta broilerinsiivet muovipussiin ja kaada päälle sipulimarinadi. Ravista pussia ja anna lihan marinoitua yön yli. Kuumenna uuni 210 °C seen ja paista broilerinsiipiä 7–8 minuuttia. Ripottele päälle mustapippuria.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

2011 kJ / 478 kcal
Fett / Rasva: 19.6 g
Protein / Proteiini: 32 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42.8 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.