
Hunajalla glaseeratut broilerinsiivet

Ainekset 4 annokselle
- 150 g hienoksi soseutettuja sipuleita
- 200 g hunajaa
- 2 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama tippa väkiviinaetikkaa
- 20 broilerinsiipeä
- mustapippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Kaada kulhoon sipulisose, hunaja, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja etikka, ja sekoita ainekset hyvin keskenään. Nosta broilerinsiivet muovipussiin ja kaada päälle sipulimarinadi. Ravista pussia ja anna lihan marinoitua yön yli. Kuumenna uuni 210 °C seen ja paista broilerinsiipiä 7–8 minuuttia. Ripottele päälle mustapippuria.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 150 g hienoksi soseutettuja sipuleita
- 200 g hunajaa
- 2 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama tippa väkiviinaetikkaa
- 20 broilerinsiipeä
- mustapippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.