
489 / 519
Hunajalla glaseeratut broilerinsiivet
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Siipikarja
Japanilainen fuusiokeittiö
Meksikon keittiö
Kevät

2011 kJ / 478 kcal
Fett / Rasva:
19.6 g
Protein / Proteiini:
32 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
42.8 g
Ainekset 4 annokselle
- 150 g hienoksi soseutettuja sipuleita
- 200 g hunajaa
- 2 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama tippa väkiviinaetikkaa
- 20 broilerinsiipeä
- mustapippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Kaada kulhoon sipulisose, hunaja, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja etikka, ja sekoita ainekset hyvin keskenään. Nosta broilerinsiivet muovipussiin ja kaada päälle sipulimarinadi. Ravista pussia ja anna lihan marinoitua yön yli. Kuumenna uuni 210 °C seen ja paista broilerinsiipiä 7–8 minuuttia. Ripottele päälle mustapippuria.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
2011 kJ / 478 kcal
Fett / Rasva:
19.6 g
Protein / Proteiini:
32 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
42.8 g
Ainekset 4 annokselle
- 150 g hienoksi soseutettuja sipuleita
- 200 g hunajaa
- 2 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama tippa väkiviinaetikkaa
- 20 broilerinsiipeä
- mustapippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.