
158 / 244
Herkkusienipastaa soijakastikkeella
Luonnollisesti valmistettu soijakastike, 43 % vähemmän suolaa
Pääruoat
Vihannekset
Nuudelit
Italialaista ruokaa
Syksy

Valmistusaika
50 min
Valmistelu aika:
50 min
Ainekset 8 annokselle
- 700 g pennepastaa
- 250 g ruskeita herkkusieniä
- 500 g valkoisia herkkusieniä
- 350 g nauta-sikajauhelihaa
- 250 g makkaraa
- 1 keskisuuri sipuli
- 3/4 kupillista 43% vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
- 3/4 kupillista valkoviiniä
- 2 valkosipulinkynttä
- haluttaessa kermaa
- extra-neitsytoliiviöljyä
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
- Leikkaa sipuli erittäin ohuiksi siivuiksi.
- Kaada pannulle hieman öljyä ja paista sipuleita, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet.
- Lisää joukkoon jauheliha ja pilkottu makkara. Sekoita kaikki hyvin keskenään ja paista keskisuurella lämmöllä.
- Kaada tällä välin toiselle pannulle hieman öljyä, kuumenna öljy ja purista valkosipulinkynnet pannulle. Paista valkosipulia, kunnes se on hieman ruskistunut. Lisää joukkoon puhdistetut ja pieniksi paloiksi pilkotut sienet. Sekoita ainekset keskenään, nosta kansi päälle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä.
- Kun jauheliha on kypsää, kaada puolet valkoviinistä ja puolet soijakastikkeesta lihan joukkoon. Kaada loput valkoviinistä ja soijakastikkeesta sienten joukkoon ja sekoita.
- Lisää sienet jauhelihan joukkoon, sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna kiehua. Lisää kerma ja sekoita. Kaada jauheliha-sieniseos keitetyn pastan joukkoon ja mausta tarvittaessa. Ripottele päälle parmesaanijuustoa ja tarjoa kuumana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
50 min
Valmistelu aika:
50 min
Ainekset 8 annokselle
- 700 g pennepastaa
- 250 g ruskeita herkkusieniä
- 500 g valkoisia herkkusieniä
- 350 g nauta-sikajauhelihaa
- 250 g makkaraa
- 1 keskisuuri sipuli
- 3/4 kupillista 43% vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
- 3/4 kupillista valkoviiniä
- 2 valkosipulinkynttä
- haluttaessa kermaa
- extra-neitsytoliiviöljyä
- parmesaanijuustoa