Herkkusienet pinaattitäytteellä
Hae
Suodattaa
Herkkusienet pinaattitäytteellä
Bookmark
13 / 426

Herkkusienet pinaattitäytteellä

Sienet pinaattitäytteellä – kasvisruoat, jotka soveltuvat täydellisesti grilliin Pinaatilla täytettyjä sieniä grillissä. Tänään KIKKOMAN näyttää, kuinka valmistat tämän kasvisklassikon grillissä täydellisesti KIKKOMAN-soijakastikkeen kera. Paikallisten sienten maku on paras tapa hemmotella vieraitasi.

Herkkusienet pinaattitäytteellä
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 25 min
Kokkausaika 15 min
670 kJ / 160 kcal
Fett / Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 14 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 8 jättiherkkusientä
  • 50 g lehtipinaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1 punainen sipuli
  • 1 rkl voita
  • 2 tl KIKKOMAN-soijakastiketta
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 75 g yrttituorejuustoa

Valmistusohje

  1. Puhdista herkkusienet, älä pese niitä. Kierrä jalat ulos ja leikkaa hienoksi, laita lakit sivuun. Pese pinaatti ja hienonna se, pese myös paprika ja pilko se pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. 
  2. Sulata voi pannulla kuumalla grillillä ja paista sipulit kullanruskeiksi. Lisää herkkusienten jalat, pinaatti ja kuutioitu paprika ja sekoita. Mausta KIKKOMAN-soijakastikkeella ja pippurilla.
  3. Anna kasvisten jäähtyä hieman ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Mausta uudelleen pippurilla. Täytä sienten lakit vihanneksilla.
  4. Grillaa sieniä epäsuorasti 10–15 minuuttia (koon mukaan), mahdollisesti grillilaudalla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 25 min
Kokkausaika 15 min
670 kJ / 160 kcal
Fett / Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 14 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 8 jättiherkkusientä
  • 50 g lehtipinaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1 punainen sipuli
  • 1 rkl voita
  • 2 tl KIKKOMAN-soijakastiketta
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 75 g yrttituorejuustoa