Helppotekoinen olut-hunajamarinadi

kokonaisaika 35 min
5 min esivalmistelut
30 min marinointi

Olut maistuu grillijuhlissa, mutta siitä saa myös oivan marinadin! Tästä oluen, soijakastikkeen ja hunajan yhdistelmästä saat ihanan makean ja tahmean pinnan ribseille, kanalle, kanansiiville, pihveille ja vartaille. Herkullista!

Ainekset

2 annosta
15 g
murskattua valkosipulia
60 g
hunajaa
150 ml
tummaa olutta
1 ½ rkl
sokeria
15 g
inkivääriä
Ravintosisältö (per annos): 1572 kJ  /  375 kcal
0,3 g Rasva
12,4 g Proteiini
71,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita kaikki ainekset ja käytä lihan marinointiin.

Vaihe 2

Anna marinoitua muutamasta tunnista aina yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana lyhyemmän ajan).

Resepti-ID: 1129

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita kaikki ainekset ja käytä lihan marinointiin.

Anna marinoitua muutamasta tunnista aina yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana lyhyemmän ajan).

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.