Hae
Suodata
Helppotekoinen olut-hunajamarinadi
Bookmark
24 / 277

Helppotekoinen olut-hunajamarinadi

Olut maistuu grillijuhlissa, mutta siitä saa myös oivan marinadin! Tästä oluen, soijakastikkeen ja hunajan yhdistelmästä saat ihanan makean ja tahmean pinnan ribseille, kanalle, kanansiiville, pihveille ja vartaille. Herkullista!

Helppotekoinen olut-hunajamarinadi
Valmistelu aika: 5 min
Marinointiaika: 30 min
1572 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva: 0,3 g
Protein / Proteiini: 12,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 71,3 g

Ainekset

 

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset ja käytä lihan marinointiin.
  2. Anna marinoitua muutamasta tunnista aina yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana lyhyemmän ajan).

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistelu aika: 5 min
Marinointiaika: 30 min
1572 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva: 0,3 g
Protein / Proteiini: 12,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 71,3 g

Ainekset