
24 / 277
Helppotekoinen olut-hunajamarinadi
Olut maistuu grillijuhlissa, mutta siitä saa myös oivan marinadin! Tästä oluen, soijakastikkeen ja hunajan yhdistelmästä saat ihanan makean ja tahmean pinnan ribseille, kanalle, kanansiiville, pihveille ja vartaille. Herkullista!
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
BBQ
Kesä
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistelu aika:
5 min
Marinointiaika:
30 min
1572 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva:
0,3 g
Protein / Proteiini:
12,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
71,3 g
Ainekset
- 120 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 15 g murskattua valkosipulia
- 60 g hunajaa
- 150 ml tummaa olutta
- 1,5 rkl sokeria
- 15 g inkivääriä
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset ja käytä lihan marinointiin.
- Anna marinoitua muutamasta tunnista aina yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana lyhyemmän ajan).
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistelu aika:
5 min
Marinointiaika:
30 min
1572 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva:
0,3 g
Protein / Proteiini:
12,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
71,3 g
Ainekset
- 120 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 15 g murskattua valkosipulia
- 60 g hunajaa
- 150 ml tummaa olutta
- 1,5 rkl sokeria
- 15 g inkivääriä