Helppo mintulla maustettu herne-kikherne-fetakeitto
Hae
Suodattaa
Helppo mintulla maustettu herne-kikherne-fetakeitto
Bookmark
17 / 465

Helppo mintulla maustettu herne-kikherne-fetakeitto

Tämä upea vihreä keitto on valmistettu tuoreista herneistä, mutta voit käyttää myös pakastettuja herneitä. Kikkoman Ponzu -kastike antaa hienovaraista sitrusmakua. Paahdetut kikherneet ja feta luovat kivan kontrastin keiton pehmeälle rakenteelle. Sopii kasvissyöjille.

Helppo mintulla maustettu herne-kikherne-fetakeitto
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1810 kJ / 433 kcal
Fett / Rasva: 30,6 g
Protein / Proteiini: 14,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 100 g perunoita
• 100 g purjoa
• 1 ruokalusikallinen voita
• 200 g tuoreita vihreitä herneitä
• 700 ml kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
• 1/2 teelusikallista vastajauhettua pippuria
• 1 ruokalusikallinen tuoretta minttua

Tarjoiluun:
• 150 g kypsiä kikherneitä
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
• 1 ruokalusikallinen jauhettua paprikaa
• 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
• 60 g fetajuustoa
• ½ teelusikallista pippuria

Valmistusohje

  1. Kuutioi perunat ja viipaloi purjo. Paista voissa kattilassa. Kun ne ovat pehmenneet hieman, kaada joukkoon kasvisliemi ja lisää herneet. Mausta Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastikkeella ja pippurilla. Kypsytä 20 minuuttia.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita huuhdeltujen kikherneiden päälle oliiviöljy, jauhettu paprika ja korianteri. Laita vuokaan ja anna paistua 15 minuuttia.
  3. Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa ja ripottele päälle tuoretta minttua. Tarjoile paahdettujen kikherneiden ja murskatun fetajuuston kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1810 kJ / 433 kcal
Fett / Rasva: 30,6 g
Protein / Proteiini: 14,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 100 g perunoita
• 100 g purjoa
• 1 ruokalusikallinen voita
• 200 g tuoreita vihreitä herneitä
• 700 ml kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
• 1/2 teelusikallista vastajauhettua pippuria
• 1 ruokalusikallinen tuoretta minttua

Tarjoiluun:
• 150 g kypsiä kikherneitä
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
• 1 ruokalusikallinen jauhettua paprikaa
• 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
• 60 g fetajuustoa
• ½ teelusikallista pippuria