Hae
Suodata
Helppo kvinoakulho, sitrusleivitetyt katkaravut ja kurkkusalaatti
Bookmark
11 / 40

Helppo kvinoakulho, sitrusleivitetyt katkaravut ja kurkkusalaatti

Helppo ja herkullinen ateria, joka sisältää sitruunanmakuisia katkarapuja, yrttikvinoaa sekä chilillä ja seesamilla maustettuja kurkkuja. Kukapa ei haluaisi sitä lounaaksi?

Helppo kvinoakulho, sitrusleivitetyt katkaravut ja kurkkusalaatti
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
3068 kJ / 733 kcal
Fett / Rasva: 43,9 g
Protein / Proteiini: 38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 46,6 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g valkoista kvinoaa
  • Tuoretta korianteria
  • 200 g raakoja hännällisiä katkarapuja
  • 1 kananmuna
  • 2 ruokalusikallista jauhoja
  • 1 teelusikallinen limetinkuorta
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
  • 4 ruokalusikallinen öljyä
  • 120 g vihreitä kurkkuja
  • 1 teelusikallinen seesaminsiemeniä
  • 1 teelusikallinen hienonnettua chiliä
  • 2 teelusikallista hienonnettua ruohosipulia
  • 1 teelusikallinen sitruunankuorta
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta

Valmistusohje

  1. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.
  2. Sekoita sillä välin kananmuna Kikkoman Ponzu -kastikkeen, limetinkuoren ja jauhojen kanssa. Leivitä puhdistetut katkaravut tällä seoksella ja paista kuumassa öljyssä.
  3. Leikkaa kurkut paksuiksi viipaleiksi, sekoita hienonnetun chilin, hienonnetun ruohosipulin, sitruunankuoren, Kikkoman Ponzu -kastikkeen ja seesaminsiemenien kanssa. Sekoita hienonnettu korianteri keitettyyn kvinoaan. Jaa kaikki kahteen kulhoon ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
3068 kJ / 733 kcal
Fett / Rasva: 43,9 g
Protein / Proteiini: 38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 46,6 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g valkoista kvinoaa
  • Tuoretta korianteria
  • 200 g raakoja hännällisiä katkarapuja
  • 1 kananmuna
  • 2 ruokalusikallista jauhoja
  • 1 teelusikallinen limetinkuorta
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta
  • 4 ruokalusikallinen öljyä
  • 120 g vihreitä kurkkuja
  • 1 teelusikallinen seesaminsiemeniä
  • 1 teelusikallinen hienonnettua chiliä
  • 2 teelusikallista hienonnettua ruohosipulia
  • 1 teelusikallinen sitruunankuorta
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastiketta