Helppo korianterilla maustettu porkkana-burrata-mantelikeitto
Hae
Suodata
Helppo korianterilla maustettu porkkana-burrata-mantelikeitto
Bookmark
174 / 519

Helppo korianterilla maustettu porkkana-burrata-mantelikeitto

Herkullinen, kermainen porkkana-korianterikeitto, joka valmistuu 30 minuutissa. Burrata ja mantelikuorrutus antavat ripauksen ylellisyyttä, joten se on ihanteellinen alkupala illallisjuhliin. Sopii kasvissyöjille.

Helppo korianterilla maustettu porkkana-burrata-mantelikeitto
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 25 min
1895 kJ / 453 kcal
Fett / Rasva: 37,4 g
Protein / Proteiini: 13,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 16,6 g

Ainekset 2 annokselle

• 400 g porkkanaa
• 30 g voita
• 1 valkosipulinkynsi
• 1/2 teelusikallista korianterin siemeniä
• 1/2 teelusikallista chilihiutaleita
• 600 g kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta

Tarjoiluun:
• 100 g burrataa
• 2 ruokalusikallista mantelihiutaleita 
• Tuoretta persiljaa 
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä 
• Vastajauhettua pippuria

Valmistusohje

  1. Paista viipaloidut porkkanat voissa kattilassa hienonnetun valkosipulin ja mausteiden kanssa. Kaada kasvisliemi joukkoon 5 minuutin jälkeen, mausta luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella ja kypsytä 20 minuuttia.
  2. Sekoita keitto tasaiseksi ja ripottele päälle tuoretta persiljaa.
  3. Paahda mantelit rasvattomassa paistinpannussa.
  4. Tarjoile keitto burratan kanssa, ripottele päälle mantelia, pippuria ja persiljaa ja pirskota oliiviöljyä

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 25 min
1895 kJ / 453 kcal
Fett / Rasva: 37,4 g
Protein / Proteiini: 13,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 16,6 g

Ainekset 2 annokselle

• 400 g porkkanaa
• 30 g voita
• 1 valkosipulinkynsi
• 1/2 teelusikallista korianterin siemeniä
• 1/2 teelusikallista chilihiutaleita
• 600 g kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta

Tarjoiluun:
• 100 g burrataa
• 2 ruokalusikallista mantelihiutaleita 
• Tuoretta persiljaa 
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä 
• Vastajauhettua pippuria