
Helppo korianterilla maustettu porkkana-burrata-mantelikeitto
Herkullinen, kermainen porkkana-korianterikeitto, joka valmistuu 30 minuutissa. Burrata ja mantelikuorrutus antavat ripauksen ylellisyyttä, joten se on ihanteellinen alkupala illallisjuhliin. Sopii kasvissyöjille.

Ainekset 2 annokselle
• 400 g porkkanaa
• 30 g voita
• 1 valkosipulinkynsi
• 1/2 teelusikallista korianterin siemeniä
• 1/2 teelusikallista chilihiutaleita
• 600 g kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
Tarjoiluun:
• 100 g burrataa
• 2 ruokalusikallista mantelihiutaleita
• Tuoretta persiljaa
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä
• Vastajauhettua pippuria
Valmistusohje
- Paista viipaloidut porkkanat voissa kattilassa hienonnetun valkosipulin ja mausteiden kanssa. Kaada kasvisliemi joukkoon 5 minuutin jälkeen, mausta luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella ja kypsytä 20 minuuttia.
- Sekoita keitto tasaiseksi ja ripottele päälle tuoretta persiljaa.
- Paahda mantelit rasvattomassa paistinpannussa.
- Tarjoile keitto burratan kanssa, ripottele päälle mantelia, pippuria ja persiljaa ja pirskota oliiviöljyä
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
• 400 g porkkanaa
• 30 g voita
• 1 valkosipulinkynsi
• 1/2 teelusikallista korianterin siemeniä
• 1/2 teelusikallista chilihiutaleita
• 600 g kasvislientä
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
Tarjoiluun:
• 100 g burrataa
• 2 ruokalusikallista mantelihiutaleita
• Tuoretta persiljaa
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä
• Vastajauhettua pippuria