Hae
Suodata
Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku
Bookmark
25 / 95

Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku

Mausteisuutta ja ihanaa tuoksua – täydellinen yhdistelmä. Hunajalla kuorrutettu, suolaisen makea kinkku on myös erittäin helppo valmistaa.

Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku
Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 60 min
1873 kJ / 448 kcal
Fett / Rasva: 21,2 g
Protein / Proteiini: 35,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,4 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 165 asteeseen. 
  2. Leikkaa kinkun pintaan vinoneliökuvio. Laita kinkku uunivuokaan. Työnnä neilikat kinkun pinnan viiltoihin.
  3. Sulata voi ja sekoita hunajan ja Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.
  4. Paista kinkkua uunivuoassa noin 35 minuutin ajan. Valele marinadilla muutaman kerran paiston aikana.
  5. Nosta lämpö lopuksi 200 asteeseen, jotta kinkun pinta ruskistuu. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 60 min
1873 kJ / 448 kcal
Fett / Rasva: 21,2 g
Protein / Proteiini: 35,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,4 g

Ainekset 4 annokselle