
25 / 95
Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku
Mausteisuutta ja ihanaa tuoksua – täydellinen yhdistelmä. Hunajalla kuorrutettu, suolaisen makea kinkku on myös erittäin helppo valmistaa.

Valmistusaika
70 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
60 min
1873 kJ / 448 kcal
Fett / Rasva:
21,2 g
Protein / Proteiini:
35,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
30,4 g
Ainekset 4 annokselle
- noin 700 g miedosti suolattua nahallista kinkkua
- 150 g hunajaa
- 60 g voita
- 3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- 15 neilikkaa
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 165 asteeseen.
- Leikkaa kinkun pintaan vinoneliökuvio. Laita kinkku uunivuokaan. Työnnä neilikat kinkun pinnan viiltoihin.
- Sulata voi ja sekoita hunajan ja Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.
- Paista kinkkua uunivuoassa noin 35 minuutin ajan. Valele marinadilla muutaman kerran paiston aikana.
- Nosta lämpö lopuksi 200 asteeseen, jotta kinkun pinta ruskistuu.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
70 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
60 min
1873 kJ / 448 kcal
Fett / Rasva:
21,2 g
Protein / Proteiini:
35,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
30,4 g
Ainekset 4 annokselle
- noin 700 g miedosti suolattua nahallista kinkkua
- 150 g hunajaa
- 60 g voita
- 3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- 15 neilikkaa