Hae
Suodata
230 / 519

Helpot omenamochit

Ohjeet ja ainekset soijakastikkeella maustetulla kinuskikastikkeella täytettyjen omenamochien valmistukseen.

Helpot omenamochit
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
748 kJ / 178 kcal
Fett / Rasva: 2,6 g
Protein / Proteiini: 1,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 37,3 g

Ainekset 4 annokselle

Täytteeseen:

Mochitaikinaan:

  • 50 g tahmeita riisijauhoja
  • 50 g sokeria
  • 75 g vettä
  • Maissijauhoja pyörittelyyn (tai perunajauhoja)

Koristeluun:

  • Mintunlehtiä

Valmistusohje

Täyte:

  1. Sulata voi pannussa.
  2. Lisää omenakuutiot ja paista vaaleanruskeiksi.
  3. Lisää sokeri ja karamellisoi omenat. Sekoita joukkoon Kikkoman-soijakastike.
  4. Jäähdytä jääkaapissa.

Mochitaikina:

  1. Mittaa tahmeat riisijauhot ja sokeri lämmönkestävään kulhoon. Sekoita ja lisää vähitellen vettä niin, että muodostuu paksu taikina.
  2. Laita taikina mikroaaltouuniin kahdeksi minuutiksi (640 W). Sekoita ja kuumenna vielä minuutin ajan.
  3. Ripottele työtasolle maissijauhoja. Kaada mochitaikina tasolle, kaulitse 2–3 mm:n paksuiseksi levyksi käyttäen apuna runsaasti maissijauhoja. Anna jäähtyä. Leikkaa taikinasta 2–4 ympyrää pikkuleipämuotilla (halkaisija n. 7 cm).
  4. Laita kunkin ympyrän keskelle annos karamellisoituja omenoita. Taita taikina päälle, painele hyvin kiinni ja käännä ympäri.
  5. Aseta tarjolle lautasille ja koristele mintunlehdillä.

Vinkki: Mochien kanssa maistuu hyvin vaniljajäätelö.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
748 kJ / 178 kcal
Fett / Rasva: 2,6 g
Protein / Proteiini: 1,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 37,3 g

Ainekset 4 annokselle

Täytteeseen:

Mochitaikinaan:

  • 50 g tahmeita riisijauhoja
  • 50 g sokeria
  • 75 g vettä
  • Maissijauhoja pyörittelyyn (tai perunajauhoja)

Koristeluun:

  • Mintunlehtiä