Hae
Suodata
Hedelmäiset kanavartaat
Bookmark
8 / 85

Hedelmäiset kanavartaat

Ananas sopii hyvin grilliruokiin. Sen hapanimelä maku sopii hyvin kanan kanssa, ja teriyaki vie maut aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Hedelmäiset kanavartaat
Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 30 min
Kokkausaika 20 min
3372 kJ / 843 kcal
Fett / Rasva: 34 g
Protein / Proteiini: 74 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69 g

Ainekset 2 annokselle

  • 300 g kanan rintafileitä

Marinadi:

Lisäksi:

  • 200 g tuoretta ananasta
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl limettimehua
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa

Valmistusohje

  1. Leikkaa kana isoiksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Lisää oliiviöljy, 6 rkl hunajalla maustettua teriyaki BBQ-kastiketta, pilkottu valkosipuli, Tabasco ja pilkottu minttu. Jätä kana marinoitumaan.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa siivuiksi ja paprika isoiksi paloiksi. Jaa punasipuli neljään osaan. Leikkaa ananas samankokoisiksi paloiksi kuin kana. 
  3. Liota puisia varrastikkuja vedessä ennen käyttöä.
  4. Pujota vartaisiin vuoronperään kanaa ja kasviksia, jotta niistä tulee värikkäitä.
  5. Grillaa vartaita keskilämmöllä n. 15 minuuttia käännellen niitä välillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 30 min
Kokkausaika 20 min
3372 kJ / 843 kcal
Fett / Rasva: 34 g
Protein / Proteiini: 74 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69 g

Ainekset 2 annokselle

  • 300 g kanan rintafileitä

Marinadi:

Lisäksi:

  • 200 g tuoretta ananasta
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl limettimehua
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa