
8 / 85
Hedelmäiset kanavartaat
Ananas sopii hyvin grilliruokiin. Sen hapanimelä maku sopii hyvin kanan kanssa, ja teriyaki vie maut aivan uusiin ulottuvuuksiin.
Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Siipikarja
BBQ
Kesä
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
70 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
30 min
Kokkausaika
20 min
3372 kJ / 843 kcal
Fett / Rasva:
34 g
Protein / Proteiini:
74 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
69 g
Ainekset 2 annokselle
- 300 g kanan rintafileitä
Marinadi:
- 1-2 tl vihreää Tabascoa
- 6 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- nippu tuoretta minttua
Lisäksi:
- 200 g tuoretta ananasta
- 1 punasipuli
- 1 rkl limettimehua
- 1 punainen paprika
- 1 pieni kesäkurpitsa
Valmistusohje
- Leikkaa kana isoiksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Lisää oliiviöljy, 6 rkl hunajalla maustettua teriyaki BBQ-kastiketta, pilkottu valkosipuli, Tabasco ja pilkottu minttu. Jätä kana marinoitumaan.
- Leikkaa kesäkurpitsa siivuiksi ja paprika isoiksi paloiksi. Jaa punasipuli neljään osaan. Leikkaa ananas samankokoisiksi paloiksi kuin kana.
- Liota puisia varrastikkuja vedessä ennen käyttöä.
- Pujota vartaisiin vuoronperään kanaa ja kasviksia, jotta niistä tulee värikkäitä.
- Grillaa vartaita keskilämmöllä n. 15 minuuttia käännellen niitä välillä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
70 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
30 min
Kokkausaika
20 min
3372 kJ / 843 kcal
Fett / Rasva:
34 g
Protein / Proteiini:
74 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
69 g
Ainekset 2 annokselle
- 300 g kanan rintafileitä
Marinadi:
- 1-2 tl vihreää Tabascoa
- 6 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- nippu tuoretta minttua
Lisäksi:
- 200 g tuoretta ananasta
- 1 punasipuli
- 1 rkl limettimehua
- 1 punainen paprika
- 1 pieni kesäkurpitsa