
Hedelmäiset grillikyljet ja aprikoosichutney

Ainekset 4 annokselle
- 2 kg grillikylkeä
- 2 rkl aprikoosimarmeladia
- 0,5 dl ketsuppia
- 6 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta
- Karkeaksi rouhittua pippurisekoitusta
Chutney
- 200 g aprikooseja
- 2 sipulia
- 1–2 rkl omenaviinietikkaa
- 50 g ruskeaa ruokosokeria
- 2–3 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta
Valmistusohje
Pese grillikyljet, taputtele ne kuivaksi ja erottele ne paloiksi. Sekoita yhteen marmeladi, ketsuppi, Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastike sekä pippuri. Sivele marinadia grillikylkiin ja jätä marinoitumaan.
Pese ja halkaise aprikoosi, ja poista kivet. Kuori sipulit. Paloittele sekä aprikoosit että sipulit. Kiehauta omenaviinietikka, Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastike, aprikoosit ja sipulit sekä 2–3 rkl vettä ja anna seoksen hautua noin 20 minuuttia.
Paista grillikylkiä esilämmitetyssä uunissa grillausasetuksella noin 60–70 minuuttia sivellen välillä marinadia niiden päälle tai paista ne grillissä riittävän kypsiksi. Tarjoile grillikyljykset aprikoosichutneyn kanssa. Grillikyljet maistuvat herkullisilta tuoreen leivän kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2 kg grillikylkeä
- 2 rkl aprikoosimarmeladia
- 0,5 dl ketsuppia
- 6 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta
- Karkeaksi rouhittua pippurisekoitusta
Chutney
- 200 g aprikooseja
- 2 sipulia
- 1–2 rkl omenaviinietikkaa
- 50 g ruskeaa ruokosokeria
- 2–3 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta