Hedelmäiset grillikyljet ja aprikoosichutney
Hae
Suodata
Hedelmäiset grillikyljet ja aprikoosichutney
Bookmark
203 / 519

Hedelmäiset grillikyljet ja aprikoosichutney

Hedelmäiset grillikyljet ja aprikoosichutney
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1392 kJ / 332 kcal

Ainekset 4 annokselle

Chutney

 

Valmistusohje

Pese grillikyljet, taputtele ne kuivaksi ja erottele ne paloiksi. Sekoita yhteen marmeladi, ketsuppi, Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastike sekä pippuri. Sivele marinadia grillikylkiin ja jätä marinoitumaan.

Pese ja halkaise aprikoosi, ja poista kivet. Kuori sipulit. Paloittele sekä aprikoosit että sipulit. Kiehauta omenaviinietikka, Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastike, aprikoosit ja sipulit sekä 2–3 rkl vettä ja anna seoksen hautua noin 20 minuuttia.

Paista grillikylkiä esilämmitetyssä uunissa grillausasetuksella noin 60–70 minuuttia sivellen välillä marinadia niiden päälle tai paista ne grillissä riittävän kypsiksi. Tarjoile grillikyljykset aprikoosichutneyn kanssa. Grillikyljet maistuvat herkullisilta tuoreen leivän kanssa. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1392 kJ / 332 kcal

Ainekset 4 annokselle

Chutney