Hae
Suodata
Haudutettu possun lapa
Bookmark
68 / 101

Haudutettu possun lapa

Haudutettu possun lapa
Valmistusaika 720 min
Valmistelu aika: 720 min
965 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva: 17.1 g
Protein / Proteiini: 17.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.9 g

Ainekset 10 annokselle

  • 900 g possun lapaa (tai porsaankylkeä)
  • 2 kevätsipulia
  • 20 g inkivääriä
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 l lihalientä
  • 90 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 100 g sinappia
  • Lisäksi: paistinarua

Valmistusohje

Taputtele possun lapa talouspaperilla kuivaksi ja sido paistinarulla, jotta liha pysyy muodossaan. Pese ja puhdista kevätsipulit, kuori inkivääri ja pilko molemmat. Kuumenna öljy uunipadassa ja paista liha kauttaaltaan kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kevätsipulit ja inkivääri, kaada päälle liemi ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 90 minuuttia.

Nosta haudutettu liha pakastepussiin ja kaada joukkoon Kikkoman Teriyaki -marinadi. Sulje pussi ilmatiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Taputtele haudutettu possun lapa talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Tarjoa sinapin ja halutessasi purjorenkaiden kanssa.

Vinkki: Voit tarjota lihan myös lämpimänä. Nosta tiiviisti suljettu pakastepussi 65-asteiseen vesihauteeseen n. 30 minuutiksi. Taputtele liha talouspaperilla kuivaksi, ruskista pinta kaasupolttimella ja leikkaa haudutettu possun lapa siivuiksi.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 720 min
Valmistelu aika: 720 min
965 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva: 17.1 g
Protein / Proteiini: 17.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.9 g

Ainekset 10 annokselle

  • 900 g possun lapaa (tai porsaankylkeä)
  • 2 kevätsipulia
  • 20 g inkivääriä
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 l lihalientä
  • 90 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 100 g sinappia
  • Lisäksi: paistinarua