Gunkan maki -sushi katkaravuilla ja kurkulla
Ohjeet ja ainekset katkaravuilla, kurkulla ja tuorejuustolla täytettyjen gunkan maki -sushien valmistukseen.
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kurkkukuutiot, hienonnetut katkaravut ja tuorejuusto kulhossa.
Vaihe 2
Leikkaa nori-arkki: leikkaa toiselta sivulta 3 cm:n suikale viivoja pitkin ja aseta sivuun.
Vaihe 3
Leikkaa 4 nori-suikaletta viivoja pitkin ja aseta sivuun odottamaan (n. 3 cm x 15 cm, 4 arkkia).
Vaihe 4
Muotoile 4 x 20 g sushiriisiä soikeiksi palloiksi vedellä kostutetuin sormin.
Vaihe 5
Kääri kunkin pallon ympärille nori-suikale. ”Liimaa” se muutamalla tahmealla riisinjyvällä ja purista kiinni.
Vaihe 6
Lisää yksi annos kurkku-katkarapuseosta kunkin pallon päälle.
Vaihe 7
Koristele gunkanit kurkulla ja katkaravuilla. Tarjoa Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.
Vinkki:
Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.
*Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)
450 g (540 ml) japanilaista riisiä
450 ml vettä
Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten
100 ml Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille
tai vaihtoehtoisesti:
70 ml riisietikkaa
30 g sokeria
15 g suolaa
Resepti-ID: 945
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä