
201 / 519
Grillatut kana-omenavartaat
Kikkoman Teriyaki- marinadi
Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa
Pääruoat
Siipikarja
Välipalat
BBQ
Kesä

Valmistusaika
135 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
120 min
2174 kJ / 519 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 kiinteää omenaa
- 800 g kanan rintafileetä
- 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadi- ja grillikastiketta tai vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl vaaleita seesaminsiemeniä
- 4 rkl omenamehua
- 4 rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
Pese ja kuori omenat, halkaise ne ja poista siemenkota. Pese kanan rintafileet ja leikkaa ne sekä omenat samankokoisiksi paloiksi. Laita kana- ja omenapalat vuorotellen vartaisiin.
Sekoita jäljelle jääneet ainekset keskenään marinadiksi ja anna vartaiden marinoitua noin 2 tuntia.
Grillaa vartaita noin 7 minuutin ajan molemmin puolin, ja tarjoa ne tuoreen leivän kanssa.
Vinkki: Voit lisätä vartaaseen myös sipulia.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
135 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
120 min
2174 kJ / 519 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 kiinteää omenaa
- 800 g kanan rintafileetä
- 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadi- ja grillikastiketta tai vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl vaaleita seesaminsiemeniä
- 4 rkl omenamehua
- 4 rkl rypsiöljyä