
Grillatut cevapcicit

Ainekset 4 annokselle
- 1 kg jauhelihaa (sika-nauta tai kana)
- 50–100 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 tl mustapippuria
- 1 punasipuli
- 1 tl savupaprikajauhetta
- kourallinen tuoretta korianteria silputtuna
- 2 tl kuminaa
- 2 tl valkosipulia puristettuna
halutessasi paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta glaseeraukseen
Valmistusohje
Silppua punasipuli erittäin hienoksi ja sekoita se jauhelihan joukkoon. Lisää joukkoon kaikki muut mausteet, sekoita hyvin keskenään ja nosta sivuun odottamaan noin 30 minuutiksi. Muotoile jauhelihasta soikeita pötköjä ja grillaa cevapcicejä, kunnes ne ovat kypsiä ja sisältä meheviä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 kg jauhelihaa (sika-nauta tai kana)
- 50–100 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1 tl mustapippuria
- 1 punasipuli
- 1 tl savupaprikajauhetta
- kourallinen tuoretta korianteria silputtuna
- 2 tl kuminaa
- 2 tl valkosipulia puristettuna
halutessasi paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta glaseeraukseen