Grillattua mustekalaa Ponzu-kastikkeessa ja yrttiöljyssä
Hae
Suodattaa
Grillattua mustekalaa Ponzu-kastikkeessa ja yrttiöljyssä
Bookmark
25 / 101

Grillattua mustekalaa Ponzu-kastikkeessa ja yrttiöljyssä

Grillattua mustekalaa Ponzu-kastikkeessa ja yrttiöljyssä
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
635 kJ / 151 kcal
Fett / Rasva: 10.5 g
Protein / Proteiini: 8.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.9 g

Ainekset 10 annokselle

Valmistusohje

Puhdista kalmarit, taputtele talouspaperilla kuiviksi ja leikkaa lonkero-osat irti. Huuhtele yrtit ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Nypi lehdet irti ja silppua hienoksi. Kuori valkosipulinkynsi ja raasta hienoksi. Kaada kulhoon 80 ml öljyä, yrtit, valkosipuli ja suola ja sekoita ainekset keskenään.

Kaada loput öljystä paistinpannulle ja paista kalmarit ja lonkero-osat kypsiksi. Anna hieman jäähtyä ja glaseeraa Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella. Nosta kalmarit ja lonkero-osat lautasille, pirskottele päälle yrttiöljyseosta ja koristele halutessasi basilikalla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
635 kJ / 151 kcal
Fett / Rasva: 10.5 g
Protein / Proteiini: 8.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.9 g

Ainekset 10 annokselle