
Grillattua halloumijuustoa ja ananasta salaatin kanssa

Ainekset 2 annokselle
- 220 g halloumijuustoa
- 1/3 ananasta
- kourallinen saksanpähkinöitä
- 2 kourallista vihreää salaattia ja tuoreita ituja
- 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 tl hunajaa
- Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- kourallinen tuoretta minttua
- auringonkukansiemeniä
- oliiviöljyä
- halutessasi mansikoita tai muita marjoja
- Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ananaksen glaseeraukseen
Valmistusohje
Leikkaa halloumijuusto siivuiksi. Kuori ananas, poista kanta ja leikkaa siivuiksi. Sekoita kulhossa inkivääri, hunaja, 1 rkl soijakastiketta, 2 rkl Ponzu-kastiketta, 3 rkl oliiviöljyä ja silputtu minttu.
Nosta juustosiivut grilliritilälle ja grillaa n. 3 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Grillaa molemmin puolin ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja Ponzu-kastiketta grillauksen aikana. Leikkaa grillatut juustosiivut pieniksi kuutioiksi.
Grillaa samanaikaisesti ananassiivuja molemmin puolin n. 4 minuuttia. Halutessasi voit glaseerata ananassiivut Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella. Leikkaa grillatut ananassiivut sopivan kokoisiksi paloiksi.
Annostele vihreä salaatti lautasille, nosta päälle saksanpähkinöitä, grillattua halloumijuustoa ja ananasta. Ripottele päälle ituja ja auringonkukansiemeniä. Pirskottele päälle lopuksi salaattikastiketta ja tarjoa heti.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- 220 g halloumijuustoa
- 1/3 ananasta
- kourallinen saksanpähkinöitä
- 2 kourallista vihreää salaattia ja tuoreita ituja
- 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 tl hunajaa
- Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- kourallinen tuoretta minttua
- auringonkukansiemeniä
- oliiviöljyä
- halutessasi mansikoita tai muita marjoja
- Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ananaksen glaseeraukseen