Grillattua halloumijuustoa ja ananasta salaatin kanssa
Hae
Suodattaa
Bookmark
13 / 323

Grillattua halloumijuustoa ja ananasta salaatin kanssa

Valmistelu aika: 20 minuuttia

Ainekset 2 annoksille

  • 220 g halloumijuustoa                                 
  • 1/3 ananasta                                    
  • kourallinen saksanpähkinöitä                                             
  • 2 kourallista vihreää salaattia ja tuoreita ituja        
  • 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä    
  • 1 tl hunajaa               
  • Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • kourallinen tuoretta minttua
  • auringonkukansiemeniä                              
  • oliiviöljyä       
  • halutessasi mansikoita tai muita marjoja                           
  • Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ananaksen glaseeraukseen

Valmistusohje

Leikkaa halloumijuusto siivuiksi. Kuori ananas, poista kanta ja leikkaa siivuiksi. Sekoita kulhossa inkivääri, hunaja, 1 rkl soijakastiketta, 2 rkl Ponzu-kastiketta, 3 rkl oliiviöljyä ja silputtu minttu.

Nosta juustosiivut grilliritilälle ja grillaa n. 3 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Grillaa molemmin puolin ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja Ponzu-kastiketta grillauksen aikana. Leikkaa grillatut juustosiivut pieniksi kuutioiksi.

Grillaa samanaikaisesti ananassiivuja molemmin puolin n. 4 minuuttia. Halutessasi voit glaseerata ananassiivut Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella. Leikkaa grillatut ananassiivut sopivan kokoisiksi paloiksi.

Annostele vihreä salaatti lautasille, nosta päälle saksanpähkinöitä, grillattua halloumijuustoa ja ananasta. Ripottele päälle ituja ja auringonkukansiemeniä. Pirskottele päälle lopuksi salaattikastiketta ja tarjoa heti.

Ainekset 2 annoksille

  • 220 g halloumijuustoa                                 
  • 1/3 ananasta                                    
  • kourallinen saksanpähkinöitä                                             
  • 2 kourallista vihreää salaattia ja tuoreita ituja        
  • 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä    
  • 1 tl hunajaa               
  • Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • kourallinen tuoretta minttua
  • auringonkukansiemeniä                              
  • oliiviöljyä       
  • halutessasi mansikoita tai muita marjoja                           
  • Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ananaksen glaseeraukseen