Hae
Suodata
Grillattu kasvis-fetasalaatti
Bookmark
30 / 277

Grillattu kasvis-fetasalaatti

Grillatuissa kasviksissa on ihana aromi. Voit käyttää haluamiasi sesongin kasviksia – ne ovat maukkaampia ja täynnä vitamiineja. Granaattiomena ja fetajuusto muodostavat mahtavan makuparin seesami-soijakastikkeen kanssa.

Grillattu kasvis-fetasalaatti
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 10 min
Kokkausaika 15 min
5116 kJ / 1279 kcal
Fett / Rasva: 89 g
Protein / Proteiini: 31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 91 g

Ainekset 2 annokselle

  • 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 pieni keltainen kesäkurpitsa
  • 1 pieni vihreä kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 12 terttukirsikkatomaattia
  • ¼ kukkakaali
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 bataatti
  • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
  • 3 rkl oliiviöljyä

Kastike:

Lisäksi:

  • 50 g fetajuustoa
  • 50 g granaattiomenan siemeniä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 ruukku persiljaa
  • 1 punasipuli

Valmistusohje

  1. Viipaloi kesäkurpitsat ja bataatti. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Irrota kukkakaalista kukinnot.
  2. Laita kaikki kasvikset kulhoon. Lisää murskattu valkosipuli, 3 rkl oliiviöljyä, 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta sekä sitruunan kuori. Sekoita hyvin.
  3. Grillaa kasviksia kovalla lämmöllä 7 minuuttia. Kääntele kasviksia grillaamisen aikana. Bataatti vaatii pidemmän grillausajan kypsyäkseen (n. 15-20 minuuttia).
  4. Sekoita toisessa kulhossa Kikkomanin soijakastike ja tahini. Lisää sitruunamehu, sinappi ja hunaja, ja sekoita hyvin. Lisää oliiviöljy hitaasti ohuena nauhana samalla kun sekoitat kastiketta.
  5. Kaada kastike grillattujen kasvisten päälle. Lisää murustettu fetajuusto, punasipuli, pinjansiemenet, granaattiomenan siemenet ja silputtu persilja.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 10 min
Kokkausaika 15 min
5116 kJ / 1279 kcal
Fett / Rasva: 89 g
Protein / Proteiini: 31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 91 g

Ainekset 2 annokselle

  • 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 pieni keltainen kesäkurpitsa
  • 1 pieni vihreä kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 12 terttukirsikkatomaattia
  • ¼ kukkakaali
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 bataatti
  • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
  • 3 rkl oliiviöljyä

Kastike:

Lisäksi:

  • 50 g fetajuustoa
  • 50 g granaattiomenan siemeniä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 ruukku persiljaa
  • 1 punasipuli