Hae
Suodattaa
Gratinoidut osterit
Bookmark
78 / 101

Gratinoidut osterit

Gratinoidut osterit
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
275 kJ / 65 kcal
Rasva: 4.6 g
Protein / Proteiini: 3.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2.5 g

Ainekset 10 annokselle

Valmistusohje

Pese pinaatti ja tomaatit ja pilko tomaatit kuutioiksi. Avaa osterit osteriveitsen avulla, irrota osterit kuoristaan ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Kuivata kuoria uunissa 220 asteessa (kiertoilmalla 200 asteessa) n. 2 minuuttia.

Kuumenna pannulla 1 tl öljyä. Kuullota pinaattia hetki pannulla, nosta pois pannulta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle 1 tl öljyä ja kuumenna. Kuullota tomaatit, nosta pois pannulta ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele osterit jauhoissa. Kaada loput öljyt pannulle ja paista osterit molemmin puolin kovalla lämmöllä.

Leikkaa mozzarella 20 palaan. Täytä osterin kuoret pinaatilla, ostereilla ja tomaateilla ja laita jokaisen osterin päälle pala juustoa. Paista uunissa noin minuutin ajan. Kuivaa pannu talouspaperilla, kaada pannulle kivennäisvettä ja kiehauta hetki. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua hiljalleen vielä hetki, kunnes kastike on hieman saostunut. Pirskottele gratinoitujen ostereiden päälle kastiketta ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
275 kJ / 65 kcal
Rasva: 4.6 g
Protein / Proteiini: 3.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2.5 g

Ainekset 10 annokselle