
Graavilohi Ponzulla
Helppo ja nopea resepti maukkaan sitruksisen umami graaviilohen valmistukseen.

Ainekset 4 annokselle
200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
1 tl suolaa
4 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
50 g kevätsipulia pieninä renkaina
Valmistusohje
1. Taputtele lohifile kuivaksi talouspaperilla. Siivuta lohi ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivujen pintaan Ponzu-sitrussoijakastiketta ja suolaa kevyesti.
2. Anna marinoitua 2 tunti jääkaapissa.
3. Valele vielä 1 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta lohelle ja ripottele kevätsipuli renkaat lohen päälle. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
1 tl suolaa
4 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
50 g kevätsipulia pieninä renkaina