Hae
Suodata
Graavilohi Ponzulla
Bookmark
43 / 514

Graavilohi Ponzulla

Helppo ja nopea resepti maukkaan sitruksisen umami graaviilohen valmistukseen.

Graavilohi Ponzulla
Valmistusaika 135 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 150 min
1567 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva: 20/4,25 g
Protein / Proteiini: 33,25 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38,2 g

Ainekset 4 annokselle

200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)

1 tl suolaa

4 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta

50 g kevätsipulia pieninä renkaina

Valmistusohje

1. Taputtele lohifile kuivaksi talouspaperilla. Siivuta lohi ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivujen pintaan Ponzu-sitrussoijakastiketta ja suolaa kevyesti.

2. Anna marinoitua 2 tunti jääkaapissa.

3. Valele vielä 1 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta lohelle ja ripottele kevätsipuli renkaat lohen päälle. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 135 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 150 min
1567 kJ / 375 kcal
Fett / Rasva: 20/4,25 g
Protein / Proteiini: 33,25 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38,2 g

Ainekset 4 annokselle

200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)

1 tl suolaa

4 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta

50 g kevätsipulia pieninä renkaina