Hae
Suodattaa
Friteeratut gyozat
Bookmark
343 / 362

Friteeratut gyozat

Friteeratut gyozat
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett / Rasva: 24.8 g
Protein / Proteiini: 14.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 40.0 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista)

Täyte:

  • öljyä friteeraukseen

Valmistusohje

  1. Soseuta 100 g katkarapuja ja majoneesi tehosekoittimella. Leikkaa loput katkaravut (150 g) pieniksi paloiksi ja pirskota päälle hieman soijakastiketta ja seesamiöljyä.
  2. Puhdista ja pese kevätsipulit ja pilko pieneksi. Puhdista siitakesienet, pese tarvittaessa ja pilko karkeasti. Pilko vesikastanja ja sekoita joukkoon perunajauhot.
  3. Nosta täytteen kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin keskenään.
  4. Nosta jokaisen gyoza-taikinakuoren päälle n. 15 g täytettä. Kostuta sormi vedellä ja vedä puolet taikinakuoren reunasta märäksi. Taita toinen puoli taikinakuoresta täytteen yli ja rypytä reunat tiukasti kiinni.
  5. Kuumenna öljy pannulla (160–170-asteiseksi), friteeraa gyoza-nyytit kullanruskeiksi ja tarjoa dippikastikkeiden kanssa. Halutessasi voit tehdä kaveriksi salaatin salaatinlehdistä, halkaistuista kirsikkatomaateista ja ananaskirsikoista ja tarjota gyoza-nyytit salaattipedillä.

Dippikastikkeet:

Dippi 1: 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta,60 g majoneesia, 2 tl ketsuppia, muutama tippa tabascoa

Dippi 2: 3 rklKikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta,1,5 tl sinappia

Dippi 3: Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett / Rasva: 24.8 g
Protein / Proteiini: 14.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 40.0 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista)

Täyte:

  • öljyä friteeraukseen