Hae
Suodattaa
Friteeratut gyozat
Bookmark
56 / 358

Friteeratut gyozat

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 464 kJ / 111 kcal

Ainekset 28 annoksille

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista)

Täyte:

  • öljyä friteeraukseen

Valmistusohje

  1. Soseuta 100 g katkarapuja ja majoneesi tehosekoittimella. Leikkaa loput katkaravut (150 g) pieniksi paloiksi ja pirskota päälle hieman soijakastiketta ja seesamiöljyä.
  2. Puhdista ja pese kevätsipulit ja pilko pieneksi. Puhdista siitakesienet, pese tarvittaessa ja pilko karkeasti. Pilko vesikastanja ja sekoita joukkoon perunajauhot.
  3. Nosta täytteen kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin keskenään.
  4. Nosta jokaisen gyoza-taikinakuoren päälle n. 15 g täytettä. Kostuta sormi vedellä ja vedä puolet taikinakuoren reunasta märäksi. Taita toinen puoli taikinakuoresta täytteen yli ja rypytä reunat tiukasti kiinni.
  5. Kuumenna öljy pannulla (160–170-asteiseksi), friteeraa gyoza-nyytit kullanruskeiksi ja tarjoa dippikastikkeiden kanssa. Halutessasi voit tehdä kaveriksi salaatin salaatinlehdistä, halkaistuista kirsikkatomaateista ja ananaskirsikoista ja tarjota gyoza-nyytit salaattipedillä.

Dippikastikkeet:

Dippi 1: 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta,60 g majoneesia, 2 tl ketsuppia, muutama tippa tabascoa

Dippi 2: 3 rklKikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta,1,5 tl sinappia

Dippi 3: Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta

Ainekset 28 annoksille

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista)

Täyte:

  • öljyä friteeraukseen