
58 / 101
Friteeratut avokadokuutiot

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
2121 kJ / 506 kcal
Fett / Rasva:
32.8 g
Protein / Proteiini:
8.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
40.5 g
Ainekset 10 annokselle
- 800 g avokadon hedelmälihaa (noin 6–8 avokadoa)
- 150 g sipulia erittäin pieninä kuutioina
- 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
- 6 tl limetin mehua
- 4 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1,5 tl hienoksi silputtua korianteria
- 2 tl tabasco-kastiketta
Leivitystä varten:
- 220 g kokomunamassaa
- 4 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- n. 200 g vehnäjauhoja
- n. 300 g pankojauhoja
- friteerausöljyä rasvakeittimeen
Valmistusohje
- Murskaa avokadot hienoksi massaksi. Lisää joukkoon sipulit, valkosipuli, limetin mehu, soijakastike ja korianteri ja sekoita hyvin keskenään. Mausta tabasco-kastikkeella. Vuoraa uunipelti tai GN-paistopelti leivinpaperilla ja levitä avokadoseos leivinpaperin päälle n. 2 cm:n paksuiseksi levyksi. Nosta pelti pakastimeen ja anna avokadoseoksen jäätyä.
- Vatkaa kokomunamassa ja soijakastike keskenään. Leikkaa jäätynyt avokadoseos n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kääntele kuutiot ensin vehnäjauhoissa, sitten munaseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Nosta leivitetyt avokadokuutiot pakastimeen vielä 30 minuutiksi.
- Paista avokadokuutioita rasvakeittimessä 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Pirskottele päälle hieman tabasco-kastiketta ja tarjoa avokadokuutiot joko makean chilikastikkeen tai ranskankerman kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
2121 kJ / 506 kcal
Fett / Rasva:
32.8 g
Protein / Proteiini:
8.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
40.5 g
Ainekset 10 annokselle
- 800 g avokadon hedelmälihaa (noin 6–8 avokadoa)
- 150 g sipulia erittäin pieninä kuutioina
- 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
- 6 tl limetin mehua
- 4 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1,5 tl hienoksi silputtua korianteria
- 2 tl tabasco-kastiketta
Leivitystä varten:
- 220 g kokomunamassaa
- 4 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- n. 200 g vehnäjauhoja
- n. 300 g pankojauhoja
- friteerausöljyä rasvakeittimeen