
510 / 519
Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa

701 kJ / 166 kcal
Fett / Rasva:
5.4 g
Protein / Proteiini:
12.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
14.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 2 mustekalaa
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä leivitykseen
- öljyä friteeraukseen
- persiljanlehtiä
Makea kastike:
- 0,5 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 0,5 dl valkoviini (ihana)
- 1 dl kombu dashi -lientä tai kalalientä
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä
- 1 rkl sokeria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Poista mustekaloista nahat ja huuhdo. Leikkaa mustekalat 7–8 mm:n paksuisiksi renkaiksi. Kääntele renkaat ja lonkerot perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Kiehauta Kikkoman-soijakastike kattilassa. Sekoita keskenään valkoviini liemi ja sokeri ja lisää seos kattilaan. Keitä vielä minuutin ajan. Koristele friteeratuilla persiljanlehdillä ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
701 kJ / 166 kcal
Fett / Rasva:
5.4 g
Protein / Proteiini:
12.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
14.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 2 mustekalaa
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä leivitykseen
- öljyä friteeraukseen
- persiljanlehtiä
Makea kastike:
- 0,5 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 0,5 dl valkoviini (ihana)
- 1 dl kombu dashi -lientä tai kalalientä
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä
- 1 rkl sokeria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.