Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa
Hae
Suodata
Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa
Bookmark
510 / 519

Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa

Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa
701 kJ / 166 kcal
Fett / Rasva: 5.4 g
Protein / Proteiini: 12.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 14.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 mustekalaa
  • perunajauhoja tai maissitärkkelystä leivitykseen
  • öljyä friteeraukseen
  • persiljanlehtiä

Makea kastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Poista mustekaloista nahat ja huuhdo. Leikkaa mustekalat 7–8 mm:n paksuisiksi renkaiksi. Kääntele renkaat ja lonkerot perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Kiehauta Kikkoman-soijakastike kattilassa. Sekoita keskenään valkoviini liemi ja sokeri ja lisää seos kattilaan. Keitä vielä minuutin ajan. Koristele friteeratuilla persiljanlehdillä ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

701 kJ / 166 kcal
Fett / Rasva: 5.4 g
Protein / Proteiini: 12.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 14.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 mustekalaa
  • perunajauhoja tai maissitärkkelystä leivitykseen
  • öljyä friteeraukseen
  • persiljanlehtiä

Makea kastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.