Friteerattua broilerinmaksaa pikantissa paprikakastikkeessa
Hae
Suodattaa
Friteerattua broilerinmaksaa pikantissa paprikakastikkeessa
Bookmark
89 / 101

Friteerattua broilerinmaksaa pikantissa paprikakastikkeessa

Valmistelu aika: 4 tuntia
Lämpöarvo (annosta kohti): 793 kJ / 190 kcal

Ainekset 10 annoksille

Valmistusohje

Taputtele broilerinmaksa talouspaperilla kuivaksi, poista kalvot, leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja mausta Kikkoman Teriyaki -marinadilla. Kuori sipuli ja leikkaa sipuli ja paprikat ohuiksi suikaleiksi. Liota chilipalkoa vedessä ja leikkaa renkaiksi.

Kaada etikka, soijakastike, mirin, sake, sokeri ja suola kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila pois liedeltä, lisää joukkoon sipuli- ja paprikasuikaleet ja anna jäähtyä. Kääntele maksapalat jauhoissa, friteeraa kuumassa öljyssä ja anna jäähtyä.

Nosta jäähtyneet maksapalat jäähtyneeseen kastikkeeseen ja anna marinoitua 3 tuntia. Tarjoa friteerattua broilerinmaksaa pikantin paprikakastikkeen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 10 annoksille