Friteerattu kana inkiväärillä maustetun teriyaki-kastikkeen kanssa
Hae
Suodattaa
Friteerattu kana inkiväärillä maustetun teriyaki-kastikkeen kanssa
Bookmark
90 / 101

Friteerattu kana inkiväärillä maustetun teriyaki-kastikkeen kanssa

Friteerattu kana inkiväärillä maustetun teriyaki-kastikkeen kanssa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2770 kJ / 662 kcal
Rasva: 31 g
Protein / Proteiini: 23.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69.2 g

Ainekset 10 annokselle

  • 300 g broilerin rintafileetä
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 50 g perunajauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 150 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kasviöljyä 
  • hyppysellinen jauhettua muskottipähkinää
  • rasvaa friteeraukseen
  • 3–4 persiljanvartta
  • 2,5 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta

Valmistusohje

  1. Taputtele broilerin rintafileet kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa fileet suikaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele fileet jauhoissa.
  2. Sekoita kananmunat, leivinjauhe, öljy ja 2 dl vettä tasaiseksi taikinaksi ja mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.
  3. Kuumenna friteerausrasva n. 170-asteiseksi. Kääntele kananpalat taikinassa ja friteeraa kullankeltaisiksi. Huuhdo persilja ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Friteeraa myös persiljanvarret nopeasti. Lämmitä inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike. Koristele friteeratut kananpalat persiljalla ja tarjoa inkiväärillä maustetun teriyaki-kastikkeen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2770 kJ / 662 kcal
Rasva: 31 g
Protein / Proteiini: 23.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69.2 g

Ainekset 10 annokselle

  • 300 g broilerin rintafileetä
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 50 g perunajauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 150 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kasviöljyä 
  • hyppysellinen jauhettua muskottipähkinää
  • rasvaa friteeraukseen
  • 3–4 persiljanvartta
  • 2,5 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta