
Feta-couscoussalaatti

Ainekset 2 annokselle
- ½ lasillinen couscousia
- 1 lasillinen kuumaa vettä
- 1 kurkku
- 4 rkl silputtua korianteria
- 1 varsiselleri (vihreä osa)
- kourallinen tuoretta minttua
- kourallinen tuoretta korianteria
- ½ granaattiomena
- 125 g fetajuustoa
- 10 kirsikkatomaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
Valmistusohje
Laita couscous kulhoon, kaada kuuma vesi couscousin päälle, peitä kulho ja anna kypsyä 5 minuuttia. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja nosta sivuun odottamaan.
Leikkaa kurkku kuutioiksi. Silppua sipuli ja selleri erittäin hienoksi. Pilko kirsikkatomaatit ja silppua minttu ja korianteri. Irrota granaattiomenasta siemenet. Leikkaa fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja Ponzu-kastiketta. Tarjoa kalan kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- ½ lasillinen couscousia
- 1 lasillinen kuumaa vettä
- 1 kurkku
- 4 rkl silputtua korianteria
- 1 varsiselleri (vihreä osa)
- kourallinen tuoretta minttua
- kourallinen tuoretta korianteria
- ½ granaattiomena
- 125 g fetajuustoa
- 10 kirsikkatomaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta