Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto
Hae
Suodattaa
Bookmark
269 / 271

Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto

Valmistelu aika: 40 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 686 kJ / 164 kcal

Ainekset

  • 2 punaista paprikaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • rouhittua pippuria
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 jalapeno

Valmistautuminen

Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuori sipulit sekä valkosipuli. Pilko sipuli ja jalapeno ja murskaa valkosipuli. Ruskista paprikat, sipuli sekä valkosipuli kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit, litra vettä sekä soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 20 minuuttia. Soseuta keitto, mausta pippurilla ja tarjoile ranskankermalla koristeltuna. Säilykejalapenorenkaat sopivat myös keiton koristeeksi.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset

  • 2 punaista paprikaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • rouhittua pippuria
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 jalapeno