
Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto

Ainekset 4 annokselle
- 2 punaista paprikaa
- 2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- rouhittua pippuria
- 4 rkl ranskankermaa
- 1 jalapeno
Valmistusohje
Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuori sipulit sekä valkosipuli. Pilko sipuli ja jalapeno ja murskaa valkosipuli. Ruskista paprikat, sipuli sekä valkosipuli kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit, litra vettä sekä soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 20 minuuttia. Soseuta keitto, mausta pippurilla ja tarjoile ranskankermalla koristeltuna. Säilykejalapenorenkaat sopivat myös keiton koristeeksi.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2 punaista paprikaa
- 2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- rouhittua pippuria
- 4 rkl ranskankermaa
- 1 jalapeno