
363 / 519
Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Keitot
Vihannekset
Kasvisruoat
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Keitot
Vihannekset
Kasvisruoat

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
686 kJ / 163 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 punaista paprikaa
- 2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- rouhittua pippuria
- 4 rkl ranskankermaa
- 1 jalapeno
Valmistusohje
Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuori sipulit sekä valkosipuli. Pilko sipuli ja jalapeno ja murskaa valkosipuli. Ruskista paprikat, sipuli sekä valkosipuli kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit, litra vettä sekä soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 20 minuuttia. Soseuta keitto, mausta pippurilla ja tarjoile ranskankermalla koristeltuna. Säilykejalapenorenkaat sopivat myös keiton koristeeksi.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
686 kJ / 163 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 punaista paprikaa
- 2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- rouhittua pippuria
- 4 rkl ranskankermaa
- 1 jalapeno