Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto
Hae
Suodattaa
Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto
Bookmark
215 / 381

Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto

Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
686 kJ / 163 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 punaista paprikaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • rouhittua pippuria
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 jalapeno

Valmistusohje

Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuori sipulit sekä valkosipuli. Pilko sipuli ja jalapeno ja murskaa valkosipuli. Ruskista paprikat, sipuli sekä valkosipuli kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit, litra vettä sekä soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 20 minuuttia. Soseuta keitto, mausta pippurilla ja tarjoile ranskankermalla koristeltuna. Säilykejalapenorenkaat sopivat myös keiton koristeeksi.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
686 kJ / 163 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 punaista paprikaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • rouhittua pippuria
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 jalapeno