
126 / 519
Edamole
Ponzu-sitrussoijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Vihannekset
Meksikon keittiö
Kasvisruoat
Kevät
Kesä
Syksy
Talvi

Ainekset 4 annokselle
- 2 avokadoa (poista kuori ja kivi, ja leikkaa siivuiksi)
- 1 kupillinen kuorittuja pakastettuja edamame-papuja (sulatettuna)
- 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
- 75 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- ½ kupillinen sipulikuutioita
- 2 tomaattia kuutioina
- ½ tl cayennepippuria
- 1 limetin mehu
- oliiviöljyä
- tuoretta korianteria koristeluun
Valmistusohje
Murskaa avokadosiivut haarukalla. Kaada edamame-pavut, valkosipuli, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja limetin mehu tehosekoittimeen ja soseuta hienoksi seokseksi (lisää oliiviöljyä tarpeen mukaan). Lisää joukkoon murskatut avokadot. Sekoita joukkoon sipulit, tomaatit ja cayennepippuri. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin verran ennen tarjoilua.
Koristele tuoreella korianterilla, tomaatilla ja edamame-pavuilla ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2 avokadoa (poista kuori ja kivi, ja leikkaa siivuiksi)
- 1 kupillinen kuorittuja pakastettuja edamame-papuja (sulatettuna)
- 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
- 75 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- ½ kupillinen sipulikuutioita
- 2 tomaattia kuutioina
- ½ tl cayennepippuria
- 1 limetin mehu
- oliiviöljyä
- tuoretta korianteria koristeluun