Currykastike soijakastikkeella ja kookosmaidolla

kokonaisaika 40 min
10 min esivalmistelut
30 min valmistus

Nopea ja helppo intialainen kasvisruoka, joka maustetaan täyteläisellä Kikkoman-soijakastikkeella. Voit käyttää reseptissä haluamiasi kasviksia.

Ainekset

4 annosta
Kookosöljyä tai öljyä paistamiseen
1 
pieni sipuli
2 
valkosipulinkynttä
5 rkl
curryjauhesekoitusta (Mild Madras tai vastaava)
3 rkl
vettä
550 g
kasviksia (herkkusieniä, punaista paprikaa, porkkanoita, parsakaalia, kesäkurpitsaa jne.) leikattuina kuutioiksi tai paloiksi (suupalan kokoisiksi)
250 g
kikherneitä
200 g
kookosmaitoa
Silputtua tuoretta korianteria koristeluun
Ravintosisältö (per annos): 1221 kJ  /  294 kcal
17,4 g Rasva
9,6 g Proteiini
19,8 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi. Ruskista sipulit kattilassa kuumassa öljyssä 3–4 minuutin ajan välillä sekoitellen.

Vaihe 2

Sekoita curryjauhe veden kanssa tasaiseksi tahnaksi. Lisää kattilaan ja paista miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

Vaihe 3

Sekoita usein äläkä anna seoksen palaa. Lisää kasvikset, sekoita ja lisää sitten kookosmaito ja soijakastike.

Vaihe 4

Sekoita ja varmista, että ainekset eivät jää kiinni kattilan pohjaan. Peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Vaihe 5

Lisää kikherneet ja keitä vielä minuutin ajan. Tarjoa kuumana villiriisin kera. Koristele silputulla korianterilla.

Vinkki

tämä curry maistuu parhaalta seuraavana päivänä!

Resepti-ID: 889

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi. Ruskista sipulit kattilassa kuumassa öljyssä 3–4 minuutin ajan välillä sekoitellen.

Sekoita curryjauhe veden kanssa tasaiseksi tahnaksi. Lisää kattilaan ja paista miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

Sekoita usein äläkä anna seoksen palaa. Lisää kasvikset, sekoita ja lisää sitten kookosmaito ja soijakastike.

Sekoita ja varmista, että ainekset eivät jää kiinni kattilan pohjaan. Peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Lisää kikherneet ja keitä vielä minuutin ajan. Tarjoa kuumana villiriisin kera. Koristele silputulla korianterilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.