Hae
Suodattaa
Curry-kookosporsas
Bookmark
18 / 27

Curry-kookosporsas

Curry-kookosporsas
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 40 min
Marinointiaika: 20 min
1795 kJ / 429 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g porsaanfileetä
  • 6–8 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • 300 g tuoreita vihreitä papuja (tai pakastettuja)
  • suolaa
  • 1 nippu kevätsipulia (n. 200 g)
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 3 dl kookosmaitoa
  • 1 mango
  • 2–3 tl curryjauhetta
  • 3 rkl kookoslastuja

 

Valmistusohje

Taputtele filee talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa siivuiksi. Sekoita keskenään Teriyaki marinadi- ja grillikastike sekä kookoshiutaleet, nosta filee seokseen ja anna marinoitua vähintään 20 minuuttia.  Huuhtele pavut, leikkaa päät pois ja anna kiehua suolatussa vedessä n. 10 minuuttia. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa sipulit vinosti renkaiksi. Kuumenna öljy vokkipannulla tai suurella paistinpannulla ja paista filee. Nosta filee pois pannulta ja pidä lämpimänä. Paista pavut ja kevätsipulit pannulle jääneessä paistinrasvassa. Kaada joukkoon kookosmaito, kiehauta ja anna hautua n. 5 minuutin ajan välillä sekoittaen. Kuori mango, leikkaa hedelmäliha irti kivestä siivuina. Leikkaa siivut kuutioiksi, lisää kuutiot ja filee pannulle ja kuumenna hetki. Mausta Teriyaki-kastikkeella ja curryjauheella. Paista kookoslastut paistinpannulla kullanruskeiksi, ripottele ne aterian päälle ja tarjoile halutessasi maukkaan riisin kanssa.

 

Vinkki: Vihreiden papujen sijasta voit käyttää myös tuoretta parsakaalia. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 40 min
Marinointiaika: 20 min
1795 kJ / 429 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g porsaanfileetä
  • 6–8 rkl Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • 300 g tuoreita vihreitä papuja (tai pakastettuja)
  • suolaa
  • 1 nippu kevätsipulia (n. 200 g)
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 3 dl kookosmaitoa
  • 1 mango
  • 2–3 tl curryjauhetta
  • 3 rkl kookoslastuja