
Chirashi-sushi sukiyaki-kanatäytteellä

Ainekset 4 annokselle
- 600 g kypsää maustettua sushiriisiä
- 50 g kurkkua (kuorittuna, ilman siemeniä)
- 50 g punaista paprikaa
- Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa
- 4 kananmunaa
- 4 tl sokeria
- ½ tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 320 g kanan rintafileetä
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 rkl kasviöljyä
- 7–8 rkl Kikkoman Wokkikastike
- 2 noriarkkia
- hieman vihanneskrassia
- 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Kuori kurkku, poista siemenet ja leikkaa 2–3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leikkaa paprika siivuiksi ja mausta kurkku- ja paprikasiivut Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikalla. Vatkaa kananmunat, sokeri ja soijakastike kevyesti keskenään. Kaada seos teflonpannulle (ilman rasvaa) ja kuumenna seosta pannulla, kunnes se hyytyy kokkeliksi.
Pese kanan rintafileet ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa fileet 5–6 mm:n paksuisiksi suikaleiksi ja kääntele suikaleet perunajauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista kanasuikaleet molemmin puolin. Kaada joukkoon Wok Sauce -kastike ja anna kanasuikaleiden karamellisoitua hieman. Leikkaa noriarkit pieniksi suikaleiksi.
Annostele sushiriisi kulhoihin. Aseta riisin päälle munakokkelia, kurkku- ja paprikasiivuja ja kanasuikaleita. Ripottele päälle norisuikaleita, seesaminsiemeniä sekä vihanneskrassia ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 600 g kypsää maustettua sushiriisiä
- 50 g kurkkua (kuorittuna, ilman siemeniä)
- 50 g punaista paprikaa
- Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa
- 4 kananmunaa
- 4 tl sokeria
- ½ tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 320 g kanan rintafileetä
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 rkl kasviöljyä
- 7–8 rkl Kikkoman Wokkikastike
- 2 noriarkkia
- hieman vihanneskrassia
- 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä