Chirashi-sushi sukiyaki-kanatäytteellä
Hae
Suodattaa
Chirashi-sushi sukiyaki-kanatäytteellä
Bookmark
370 / 375

Chirashi-sushi sukiyaki-kanatäytteellä

Chirashi-sushi sukiyaki-kanatäytteellä
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1765 kJ / 421 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g kypsää maustettua sushiriisiä
  • 50 g kurkkua (kuorittuna, ilman siemeniä)
  • 50 g punaista paprikaa
  • Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa
  • 4 kananmunaa
  • 4 tl sokeria                   
  • ½ tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 320 g kanan rintafileetä
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 7–8 rkl Kikkoman Wokkikastike
  • 2 noriarkkia
  • hieman vihanneskrassia
  • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä

 

Valmistusohje

Kuori kurkku, poista siemenet ja leikkaa 2–3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leikkaa paprika siivuiksi ja mausta kurkku- ja paprikasiivut Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikalla. Vatkaa kananmunat, sokeri ja soijakastike kevyesti keskenään. Kaada seos teflonpannulle (ilman rasvaa) ja kuumenna seosta pannulla, kunnes se hyytyy kokkeliksi.

Pese kanan rintafileet ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa fileet 5–6 mm:n paksuisiksi suikaleiksi ja kääntele suikaleet perunajauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista kanasuikaleet molemmin puolin. Kaada joukkoon Wok Sauce -kastike ja anna kanasuikaleiden karamellisoitua hieman. Leikkaa noriarkit pieniksi suikaleiksi. 

Annostele sushiriisi kulhoihin. Aseta riisin päälle munakokkelia, kurkku- ja paprikasiivuja ja kanasuikaleita. Ripottele päälle norisuikaleita, seesaminsiemeniä sekä vihanneskrassia ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1765 kJ / 421 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g kypsää maustettua sushiriisiä
  • 50 g kurkkua (kuorittuna, ilman siemeniä)
  • 50 g punaista paprikaa
  • Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa
  • 4 kananmunaa
  • 4 tl sokeria                   
  • ½ tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 320 g kanan rintafileetä
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 7–8 rkl Kikkoman Wokkikastike
  • 2 noriarkkia
  • hieman vihanneskrassia
  • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä