Chilillä maustetut kampasimpukat
Hae
Suodata
Chilillä maustetut kampasimpukat
Bookmark
374 / 519

Chilillä maustetut kampasimpukat

Chilillä maustetut kampasimpukat
440 kJ / 105 kcal
Fett / Rasva: 7 g
Protein / Proteiini: 8.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.4 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa kevätsipuli erittäin ohuiksi renkaiksi, huuhdo sipulirenkaat kylmällä vedellä ja purista kuiviksi. Huuhdo pinaatti ja pilko vähän pienemmäksi. Paista pinaattia hetki pannulla, lisää joukkoon voi ja mausta pippurilla. Kaada kulhoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja lisää joukkoon shichimi-mauste.

Kuumenna öljy pannulla ja paista kampasimpukat molemmin puolin keskilämmöllä. Nosta pannu pois liedeltä, kaada joukkoon soijakastike ja kuumenna uudelleen. Kääntele kampasimpukoita kastikkeessa. Nostele kuumat kampasimpukat pinaatin päälle, kaada päälle hieman kastiketta ja koristele ruohosipulilla ja chilisuikaleilla.

Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

440 kJ / 105 kcal
Fett / Rasva: 7 g
Protein / Proteiini: 8.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.4 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.