
Chilillä maustetut kampasimpukat

Ainekset 4 annokselle
- 1 kevätsipuli
- 120 g pinaattia
- 10 ml kasviöljyä
- 20 g voita
- pippuria
- 4 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1/2 rkl shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta
- 12 kampasimpukkaa
- muutama chilisuikale
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa kevätsipuli erittäin ohuiksi renkaiksi, huuhdo sipulirenkaat kylmällä vedellä ja purista kuiviksi. Huuhdo pinaatti ja pilko vähän pienemmäksi. Paista pinaattia hetki pannulla, lisää joukkoon voi ja mausta pippurilla. Kaada kulhoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja lisää joukkoon shichimi-mauste.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kampasimpukat molemmin puolin keskilämmöllä. Nosta pannu pois liedeltä, kaada joukkoon soijakastike ja kuumenna uudelleen. Kääntele kampasimpukoita kastikkeessa. Nostele kuumat kampasimpukat pinaatin päälle, kaada päälle hieman kastiketta ja koristele ruohosipulilla ja chilisuikaleilla.
Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 kevätsipuli
- 120 g pinaattia
- 10 ml kasviöljyä
- 20 g voita
- pippuria
- 4 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1/2 rkl shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta
- 12 kampasimpukkaa
- muutama chilisuikale
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.