Hae
Suodattaa
Chili-hunajadippi
Bookmark
41 / 438

Chili-hunajadippi

Mausteinen chili-hunajadippi kaikkeen grillaukseen Chili-hunajadippi yhdessä KIKKOMAN-soijakastikkeen kanssa on loistava muunnelma ja se on ihanteellinen lisuke yhdessä grillatun lihan ja vihannesten kanssa. Mausteinen KIKKOMAN-soijakastike tasapainottaa makeat ja tuliset aromit optimaalisesti.

Chili-hunajadippi
Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
230 kJ / 55 kcal
Fett / Rasva: 1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2–3 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta
  • 1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl vastapuristettua sitruunamehua
  • suolaa ja vastajauhettua pippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike pienessä kulhossa seesaminsiementen, chilihiutaleiden, hunajan ja sitruunamehun kanssa.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos dippi on liian tulista, tulisuutta voi säätää hieman sokerilla tai sitruunamehulla. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
230 kJ / 55 kcal
Fett / Rasva: 1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2–3 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta
  • 1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl vastapuristettua sitruunamehua
  • suolaa ja vastajauhettua pippuria