
273 / 414
Calamarata-pastaa Kikkoman-soijakastikkeella

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Ainekset 4 annokselle
- 320 g pastaa
- 800 g mustekalaa
- 300 g tomaatteja
- 50 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 50 ml extra-neitsytoliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- riittävästi suolaa
Valmistusohje
- Poista mustekalasta silmät, pese mustekala ja pilko pastan kokoisiksi paloiksi.
- Paista valkosipuli pannulla. Lisää joukkoon mustekalapalat ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon soijakastike ja muutama ruokalusikallinen vettä. Lisää pannulle halkaistut kirsikkatomaatit ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 5–6 minuuttia.
- Keitä pasta al denteksi. Valuta pasta hyvin ja lisää mustekalan joukkoon. Lisää tarvittaessa vielä hieman suolaa tai vaihtoehtoisesti muutama tippa soijakastiketta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Ainekset 4 annokselle
- 320 g pastaa
- 800 g mustekalaa
- 300 g tomaatteja
- 50 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 50 ml extra-neitsytoliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- riittävästi suolaa