Calamarata-pastaa Kikkoman-soijakastikkeella
Hae
Suodattaa
Calamarata-pastaa Kikkoman-soijakastikkeella
Bookmark
273 / 414

Calamarata-pastaa Kikkoman-soijakastikkeella

Calamarata-pastaa Kikkoman-soijakastikkeella
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Poista mustekalasta silmät, pese mustekala ja pilko pastan kokoisiksi paloiksi.
  2. Paista valkosipuli pannulla. Lisää joukkoon mustekalapalat ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon soijakastike ja muutama ruokalusikallinen vettä. Lisää pannulle halkaistut kirsikkatomaatit ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 5–6 minuuttia.
  3. Keitä pasta al denteksi. Valuta pasta hyvin ja lisää mustekalan joukkoon. Lisää tarvittaessa vielä hieman suolaa tai vaihtoehtoisesti muutama tippa soijakastiketta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min

Ainekset 4 annokselle