
27 / 287
Bruschetta teriyakisienten kera
Grillatut osterivinokkaat teriyakikastikkeessa maistuvat rapean, paahdetun leivän päällä. Voit käyttää niitä myös salaateissa, viillokeissa tai lisukkeena. Grillauksen sijaan reseptin voi valmistaa pannulla tai uunissa.
Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Vihannekset
Kasvisruoat
Välipalat
BBQ
Kesä

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
10 min
Kokkausaika
15 min
3316 kJ / 829 kcal
Fett / Rasva:
45 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
85 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 siivua leipää
- 300 g osterivinokkaita
- 4 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 cm tuoretta inkivääriä
Lisäksi:
- 8 kirsikkatomaattia
- ½ pieni kesäkurpitsa
- 1 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
- 1 rkl paahdettuja auringonkukuan siemeniä
- kourallinen parmesaanilastuja
- 1 rkl oliiviöljyä
- jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
- Hienonna valkosipuli ja inkivääri
- Leikkaa sienet paloiksi ja laita ne kulhoon. Lisää joukkoon Teriyaki BBQ-kastike, valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi.
- Grillaa sieniä kovalla lämmöllä kunnes ne ovat kullanruskeita (n. 10-15 minuuttia). Grillausajan puolivälissä lisää grillille kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat, ja grillaa ne kummaltakin puolelta.
- Laita grillatut kasvikset ja sienet hetkeksi kulhoon odottamaan.
- Pirskottele leipäviipaleiden päälle oliiviöljyä ja grillaa ne.
- Asettele sienet, tomaatit ja kesäkurpitsa grillattujen leipäviipaleiden päälle. Koristele paahdetuilla siemenillä sekä juustolastuilla ja mausta vastajauhetulla pippurilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
10 min
Kokkausaika
15 min
3316 kJ / 829 kcal
Fett / Rasva:
45 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
85 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 siivua leipää
- 300 g osterivinokkaita
- 4 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 cm tuoretta inkivääriä
Lisäksi:
- 8 kirsikkatomaattia
- ½ pieni kesäkurpitsa
- 1 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
- 1 rkl paahdettuja auringonkukuan siemeniä
- kourallinen parmesaanilastuja
- 1 rkl oliiviöljyä
- jauhettua mustapippuria