Broilerinmaksavartaat
Hae
Suodattaa
Broilerinmaksavartaat
Bookmark
19 / 28

Broilerinmaksavartaat

Broilerinmaksavartaat
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
513 kJ / 122 kcal
Fett / Rasva: 4.1 g
Protein / Proteiini: 14 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.9 g

Ainekset 4 annokselle

tai

tai Kastike broilerinmaksavartaille:

  • ½ rkl kasviöljyä
  • ½ tl sansho-pippuria (tai valkopippuria)

Valmistusohje

  1. Poista broilerinmaksasta suonet ja kalvot, huuhdo maksa ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa maksa n. 2,5 cm:n paloiksi ja pujota palat vartaisiin.
  2. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista broilerinmaksavartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.
  3. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
  4. Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

  1. Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle hunaja ja punaviini ja anna kiehua hiljalleen, kunnes hunaja on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
  2. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
  3. Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
513 kJ / 122 kcal
Fett / Rasva: 4.1 g
Protein / Proteiini: 14 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.9 g

Ainekset 4 annokselle

tai

tai Kastike broilerinmaksavartaille:

  • ½ rkl kasviöljyä
  • ½ tl sansho-pippuria (tai valkopippuria)