Hae
Suodattaa
Broileria ja riisiä Teriyaki-seesamikastikkeessa
Bookmark
107 / 139

Broileria ja riisiä Teriyaki-seesamikastikkeessa

Broileria ja riisiä Teriyaki-seesamikastikkeessa
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1214 kJ / 290 kcal
Fett / Rasva: 6.2 g
Protein / Proteiini: 25.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30.9 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Keitä riisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä riisi lämpimänä. Puhdista ja huuhdo purjo, ja pilko n. 1 cm paksuisiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1 tl öljyä ja kuullota purjo.

Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa n. 7–8 mm levyisiksi siivuiksi. Ripottele päälle perunajauhoja ja paista lopussa öljyssä molemmin puolin n. 2–3 minuuttia. Kaada Teriyaki-kastike joukkoon ja kääntele broilerinpaloja kastikkeessa n. 1 minuutin ajan, kunnes niiden pinta muuttuu kiiltäväksi.

Leikkaa norilevy ohuiksi suikaleiksi. Nosta riisi kulhoihin ja asettele päälle purjoa ja broilerinpaloja. Kaada päälle hieman paistorasvaa. Koristele Teriyaki-kana norisuikaleilla ja tarjoile.

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1214 kJ / 290 kcal
Fett / Rasva: 6.2 g
Protein / Proteiini: 25.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30.9 g

Ainekset 4 annokselle