
Broileria ja riisiä Teriyaki-seesamikastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 200 g riisiä (= n. 600 g valmiiksi keitettyä riisiä)
- suolaa
- 1 pieni purjo
- 2 rkl kasviöljyä
- 500 g broilerin rintafileetä
- 4 rkl perunajauhoja
- 1,2 dl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 levy norilevää
Valmistusohje
Keitä riisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä riisi lämpimänä. Puhdista ja huuhdo purjo, ja pilko n. 1 cm paksuisiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1 tl öljyä ja kuullota purjo.
Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa n. 7–8 mm levyisiksi siivuiksi. Ripottele päälle perunajauhoja ja paista lopussa öljyssä molemmin puolin n. 2–3 minuuttia. Kaada Teriyaki-kastike joukkoon ja kääntele broilerinpaloja kastikkeessa n. 1 minuutin ajan, kunnes niiden pinta muuttuu kiiltäväksi.
Leikkaa norilevy ohuiksi suikaleiksi. Nosta riisi kulhoihin ja asettele päälle purjoa ja broilerinpaloja. Kaada päälle hieman paistorasvaa. Koristele Teriyaki-kana norisuikaleilla ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 200 g riisiä (= n. 600 g valmiiksi keitettyä riisiä)
- suolaa
- 1 pieni purjo
- 2 rkl kasviöljyä
- 500 g broilerin rintafileetä
- 4 rkl perunajauhoja
- 1,2 dl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 levy norilevää