
Bolognesekastike à la Kikkoman

Ainekset 4 annokselle
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 750 g nauta-sika jauhelihaa
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 600 g tomaattimurskaa
- 3 dl kasvislientä
- sokeria
- noin 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 2 tl italialaista yrttisekoitusta
- vastarouhittua pippuria
Valmistusohje
Kuori sipulit ja valkosipuli. Pilko sipuli kuutioiksi ja purista valkosipuli puristimella. Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha. Lisää sipuli ja valkosipuli, ja kuullota. Lisää joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä kasvisliemi. Anna kiehahtaa, peitä kannella ja anna kastikkeen hautua n. 10–15 minuuttia. Mausta sokerilla, Kikkoman-soijakastikkeella, yrteillä sekä pippurilla. Tarjoile spagetin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 750 g nauta-sika jauhelihaa
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 600 g tomaattimurskaa
- 3 dl kasvislientä
- sokeria
- noin 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 2 tl italialaista yrttisekoitusta
- vastarouhittua pippuria