Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho
Hae
Suodata
Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho
Bookmark
157 / 519

Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho

Tämä helppo vegaani riisikulho on saanut inspiraationsa meksikolaisista mauista. Maukas nyhtöjakkihedelmä, sekoitettu paprikasalsa ja avokado ovat upea lounas- tai päivällisyhdistelmä.

Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 20 min
2747 kJ / 656 kcal
Fett / Rasva: 29,2 g
Protein / Proteiini: 10,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 61,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g valkoista riisiä
  • 200 g säilöttyä nyhtöjakkihedelmää
  • 3 ruokalusikallista teriyaki-marinadia
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
  • 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
  • 1/4 teelusikallista jauhettua inkivääriä
  • 1 teelusikallinen chilihiutaleita
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 avokado
  • 1 teelusikallinen mustia seesaminsiemeniä
  • 100 g punaista paprikaa
  • 100 g vihreää paprikaa
  • 100 g keltaista paprikaa
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
  • 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria
  • 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Keitä riisi kypsäksi.
  2. Huuhtele nyhtöjakkihedelmä ja sekoita huolellisesti Kikkoman teriyaki -marinadin, tomaattipyreen ja mausteiden kanssa. Paista kaikki oliiviöljyssä.
  3. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi. Paista lyhyesti oliiviöljyssä yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta sitruunamehulla, Kikkoman teriyaki -marinadilla, pippurilla, kuminalla ja tuoreella korianterilla. Kuori avokado, leikkaa se viipaleiksi ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  4. Jaa keitetty riisi kahteen kulhoon ja tarjoile täytteiden kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 20 min
2747 kJ / 656 kcal
Fett / Rasva: 29,2 g
Protein / Proteiini: 10,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 61,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g valkoista riisiä
  • 200 g säilöttyä nyhtöjakkihedelmää
  • 3 ruokalusikallista teriyaki-marinadia
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
  • 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
  • 1/4 teelusikallista jauhettua inkivääriä
  • 1 teelusikallinen chilihiutaleita
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 avokado
  • 1 teelusikallinen mustia seesaminsiemeniä
  • 100 g punaista paprikaa
  • 100 g vihreää paprikaa
  • 100 g keltaista paprikaa
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 ruokalusikallinen Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
  • 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria
  • 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
  • tuoretta korianteria