
157 / 519
Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho
Tämä helppo vegaani riisikulho on saanut inspiraationsa meksikolaisista mauista. Maukas nyhtöjakkihedelmä, sekoitettu paprikasalsa ja avokado ovat upea lounas- tai päivällisyhdistelmä.

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
20 min
2747 kJ / 656 kcal
Fett / Rasva:
29,2 g
Protein / Proteiini:
10,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
61,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g valkoista riisiä
- 200 g säilöttyä nyhtöjakkihedelmää
- 3 ruokalusikallista teriyaki-marinadia
- 50 g tomaattipyrettä
- 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
- 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
- 1/4 teelusikallista jauhettua inkivääriä
- 1 teelusikallinen chilihiutaleita
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 avokado
- 1 teelusikallinen mustia seesaminsiemeniä
- 100 g punaista paprikaa
- 100 g vihreää paprikaa
- 100 g keltaista paprikaa
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 ruokalusikallinen Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
- 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria
- 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Keitä riisi kypsäksi.
- Huuhtele nyhtöjakkihedelmä ja sekoita huolellisesti Kikkoman teriyaki -marinadin, tomaattipyreen ja mausteiden kanssa. Paista kaikki oliiviöljyssä.
- Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi. Paista lyhyesti oliiviöljyssä yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta sitruunamehulla, Kikkoman teriyaki -marinadilla, pippurilla, kuminalla ja tuoreella korianterilla. Kuori avokado, leikkaa se viipaleiksi ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
- Jaa keitetty riisi kahteen kulhoon ja tarjoile täytteiden kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
20 min
2747 kJ / 656 kcal
Fett / Rasva:
29,2 g
Protein / Proteiini:
10,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
61,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g valkoista riisiä
- 200 g säilöttyä nyhtöjakkihedelmää
- 3 ruokalusikallista teriyaki-marinadia
- 50 g tomaattipyrettä
- 1 teelusikallinen jauhettua korianteria
- 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
- 1/4 teelusikallista jauhettua inkivääriä
- 1 teelusikallinen chilihiutaleita
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 avokado
- 1 teelusikallinen mustia seesaminsiemeniä
- 100 g punaista paprikaa
- 100 g vihreää paprikaa
- 100 g keltaista paprikaa
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 ruokalusikallinen Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
- 1/2 teelusikallista jauhettua pippuria
- 1/2 teelusikallista jauhettua kuminaa
- tuoretta korianteria