Aito japanilainen soija-ramen
Hae
Suodata
Aito japanilainen soija-ramen
Bookmark
17 / 95

Aito japanilainen soija-ramen

Japanissa ramen-keittoon lisätään usein ajitamaa (makeassa soijakastikkeessa marinoituja keitettyjä kananmunia) ja chashua (kypsennettyä, siivutettua porsasta). Tämä suosittu perinteinen soija-ramen valmistuu nopeasti ja helposti Kikkomanin Ramen-liemipohjan avulla.

Aito japanilainen soija-ramen
Valmistusaika 245 min
Valmistelu aika: 5 min
Marinointiaika: 180 min
Kokkausaika 60 min
2781 kJ / 665 kcal
Fett / Rasva: 24,8 g
Protein / Proteiini: 28,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 79,8 g
Tyydyttynyt rasva: 24,8 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 rkl maissia (purkkimaissi)
  • 100 g kaalia
  • 120 g pavunituja
  • 30 g paahdettua sipulirouhetta
  • 2 kpl soijassa marinoitua kananmunaa (ks. A)
  • 70 g paistettua sianlihaa viipaleina (ks. B)

200 g ramen-nuudeleita

Ramen-liemeen:

A: Soijassa marinoidut kananmunat

B: Paistettu sianliha

Valmistusohje

  1. Marinoidut kananmunat (A): kiehauta kaikki muut ainekset kohdasta A paitsi kananmunat. Siirrä kattila pois levyltä. Upota keitetyt ja kuoritut kananmunat liemeen ja anna marinoitua 3 tuntia.
  2. Paistettu porsaanliha (B): paista porsaanlihaa 30 minuuttia. Sekoita keskenään muut ainekset kohdasta B. Laita seos porsaanlihan kanssa painekattilaan ja kypsennä 20 minuuttia.
  3. Keitä kaalia ja pavunituja vedessä 3-5 minuuttia.
  4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.
  6. Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
  7. Halkaise kananmunat kahtia ja viipaloi kypsennetty porsaanliha.
  8. Lisää keittoon kananmunat, viipaloitu porsaanliha, kaali, pavunidut ja maissi. Ripottele päälle paahdettua sipulirouhetta.
Valmistusaika 245 min
Valmistelu aika: 5 min
Marinointiaika: 180 min
Kokkausaika 60 min
2781 kJ / 665 kcal
Fett / Rasva: 24,8 g
Protein / Proteiini: 28,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 79,8 g
Tyydyttynyt rasva: 24,8 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 rkl maissia (purkkimaissi)
  • 100 g kaalia
  • 120 g pavunituja
  • 30 g paahdettua sipulirouhetta
  • 2 kpl soijassa marinoitua kananmunaa (ks. A)
  • 70 g paistettua sianlihaa viipaleina (ks. B)

200 g ramen-nuudeleita

Ramen-liemeen:

A: Soijassa marinoidut kananmunat

B: Paistettu sianliha