Äyriäisiä wokkipannusta

kokonaisaika 35 min
25 min esivalmistelut
10 min valmistus

Nopeat grillatut merenelävät wokkipannussa katkaravuilla ja mustekalalla Nopea kala- ja äyriäiswokki aasialaiseen tyyliin maukkailla katkaravuilla ja mustekalalla. Opi valmistamaan mustekala täydellisesti KIKKOMAN in kanssa. Valmista tämä hienostunut wokki helposti grillissä, maustettuna täydellisesti KIKKOMAN-soijakastikkeella.

Ainekset

4 annosta
300 g
kalmaria
500 g
jättikatkarapuja, päättöminä ja suolettomina sekä kuorittuina
500 g
vihreää parsaa
 ½ nippu
kevätsipulia
3 rkl
maapähkinäöljyä
 ½ 
mietoa chiliä hienoksi pilkottuna
hieman juokseva hunajaa
vastajauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos): 962 kJ  /  230 kcal
4 g Rasva
38 g Proteiini
6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa kalmari leveiksi renkaiksi ja puolita katkaravut pituussuunnassa. Pese parsat, leikkaa päät pois, kuori alaosa ja leikkaa varret 5 cm pituisiksi paloiksi. Pese kevätsipulit ja leikkaa myös ne paloiksi. 

Vaihe 2

Esilämmitä valurautainen wokkipannu kuumaksi grillissä. Lisää 1 rkl öljyä ja paista kalmaria 3–4 minuuttia. Ota pois ja pidä lämpimänä.

Vaihe 3

Lisää vielä 1 ruokalusikallinen öljyä wokkipannulle ja paista katkarapuja (2–3 minuuttia, niiden tulee olla vielä hieman kiiltäviä). Ota pois ja pidä lämpimänä.

Vaihe 4

Paahda nyt vihanneksia wokkipannussa 1 ruokalusikallisessa öljyä 3–4 minuuttia. Laita katkaravut ja kalmari takaisin joukkoon ja mausta kaikki chilillä, hunajalla, pippurilla ja soijakastikkeella. Tarjoile heti.

Resepti-ID: 961

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa kalmari leveiksi renkaiksi ja puolita katkaravut pituussuunnassa. Pese parsat, leikkaa päät pois, kuori alaosa ja leikkaa varret 5 cm pituisiksi paloiksi. Pese kevätsipulit ja leikkaa myös ne paloiksi. 

Esilämmitä valurautainen wokkipannu kuumaksi grillissä. Lisää 1 rkl öljyä ja paista kalmaria 3–4 minuuttia. Ota pois ja pidä lämpimänä.

Lisää vielä 1 ruokalusikallinen öljyä wokkipannulle ja paista katkarapuja (2–3 minuuttia, niiden tulee olla vielä hieman kiiltäviä). Ota pois ja pidä lämpimänä.

Paahda nyt vihanneksia wokkipannussa 1 ruokalusikallisessa öljyä 3–4 minuuttia. Laita katkaravut ja kalmari takaisin joukkoon ja mausta kaikki chilillä, hunajalla, pippurilla ja soijakastikkeella. Tarjoile heti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.