
15 / 40
Äyriäisiä wokkipannusta
Nopeat grillatut merenelävät wokkipannussa katkaravuilla ja mustekalalla Nopea kala- ja äyriäiswokki aasialaiseen tyyliin maukkailla katkaravuilla ja mustekalalla. Opi valmistamaan mustekala täydellisesti KIKKOMAN in kanssa. Valmista tämä hienostunut wokki helposti grillissä, maustettuna täydellisesti KIKKOMAN-soijakastikkeella.

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
25 min
Kokkausaika
10 min
962 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva:
4 g
Protein / Proteiini:
38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6 g
Ainekset 4 annokselle
- 300 g kalmaria
- 500 g jättikatkarapuja, päättöminä ja suolettomina sekä kuorittuina
- 500 g vihreää parsaa
- ½ nippu kevätsipulia
- 3 rkl maapähkinäöljyä
- ½ mietoa chiliä hienoksi pilkottuna
- hieman juokseva hunajaa
- vastajauhettua pippuria
- 8 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta (omasta mieltymyksestä riippuen myös enemmän voidaan lisätä)
Valmistusohje
- Leikkaa kalmari leveiksi renkaiksi ja puolita katkaravut pituussuunnassa. Pese parsat, leikkaa päät pois, kuori alaosa ja leikkaa varret 5 cm pituisiksi paloiksi. Pese kevätsipulit ja leikkaa myös ne paloiksi.
- Esilämmitä valurautainen wokkipannu kuumaksi grillissä. Lisää 1 rkl öljyä ja paista kalmaria 3–4 minuuttia. Ota pois ja pidä lämpimänä.
- Lisää vielä 1 ruokalusikallinen öljyä wokkipannulle ja paista katkarapuja (2–3 minuuttia, niiden tulee olla vielä hieman kiiltäviä). Ota pois ja pidä lämpimänä.
- Paahda nyt vihanneksia wokkipannussa 1 ruokalusikallisessa öljyä 3–4 minuuttia. Laita katkaravut ja kalmari takaisin joukkoon ja mausta kaikki chilillä, hunajalla, pippurilla ja soijakastikkeella. Tarjoile heti.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
25 min
Kokkausaika
10 min
962 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva:
4 g
Protein / Proteiini:
38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6 g
Ainekset 4 annokselle
- 300 g kalmaria
- 500 g jättikatkarapuja, päättöminä ja suolettomina sekä kuorittuina
- 500 g vihreää parsaa
- ½ nippu kevätsipulia
- 3 rkl maapähkinäöljyä
- ½ mietoa chiliä hienoksi pilkottuna
- hieman juokseva hunajaa
- vastajauhettua pippuria
- 8 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta (omasta mieltymyksestä riippuen myös enemmän voidaan lisätä)