Äyriäisiä wokkipannusta
Hae
Suodata
Äyriäisiä wokkipannusta
Bookmark
15 / 40

Äyriäisiä wokkipannusta

Nopeat grillatut merenelävät wokkipannussa katkaravuilla ja mustekalalla Nopea kala- ja äyriäiswokki aasialaiseen tyyliin maukkailla katkaravuilla ja mustekalalla. Opi valmistamaan mustekala täydellisesti KIKKOMAN in kanssa. Valmista tämä hienostunut wokki helposti grillissä, maustettuna täydellisesti KIKKOMAN-soijakastikkeella.

Äyriäisiä wokkipannusta
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 25 min
Kokkausaika 10 min
962 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g kalmaria
  • 500 g jättikatkarapuja, päättöminä ja suolettomina sekä kuorittuina
  • 500 g vihreää parsaa
  • ½ nippu kevätsipulia
  • 3 rkl maapähkinäöljyä
  • ½ mietoa chiliä hienoksi pilkottuna
  • hieman juokseva hunajaa
  • vastajauhettua pippuria
  • 8 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta (omasta mieltymyksestä riippuen myös enemmän voidaan lisätä)

Valmistusohje

  1. Leikkaa kalmari leveiksi renkaiksi ja puolita katkaravut pituussuunnassa. Pese parsat, leikkaa päät pois, kuori alaosa ja leikkaa varret 5 cm pituisiksi paloiksi. Pese kevätsipulit ja leikkaa myös ne paloiksi. 
  2. Esilämmitä valurautainen wokkipannu kuumaksi grillissä. Lisää 1 rkl öljyä ja paista kalmaria 3–4 minuuttia. Ota pois ja pidä lämpimänä.
  3. Lisää vielä 1 ruokalusikallinen öljyä wokkipannulle ja paista katkarapuja (2–3 minuuttia, niiden tulee olla vielä hieman kiiltäviä). Ota pois ja pidä lämpimänä.
  4. Paahda nyt vihanneksia wokkipannussa 1 ruokalusikallisessa öljyä 3–4 minuuttia. Laita katkaravut ja kalmari takaisin joukkoon ja mausta kaikki chilillä, hunajalla, pippurilla ja soijakastikkeella. Tarjoile heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 25 min
Kokkausaika 10 min
962 kJ / 230 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 38 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g kalmaria
  • 500 g jättikatkarapuja, päättöminä ja suolettomina sekä kuorittuina
  • 500 g vihreää parsaa
  • ½ nippu kevätsipulia
  • 3 rkl maapähkinäöljyä
  • ½ mietoa chiliä hienoksi pilkottuna
  • hieman juokseva hunajaa
  • vastajauhettua pippuria
  • 8 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta (omasta mieltymyksestä riippuen myös enemmän voidaan lisätä)