Äyriäisiä wokkipannusta
Nopeat grillatut merenelävät wokkipannussa katkaravuilla ja mustekalalla Nopea kala- ja äyriäiswokki aasialaiseen tyyliin maukkailla katkaravuilla ja mustekalalla. Opi valmistamaan mustekala täydellisesti KIKKOMAN in kanssa. Valmista tämä hienostunut wokki helposti grillissä, maustettuna täydellisesti KIKKOMAN-soijakastikkeella.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kalmari leveiksi renkaiksi ja puolita katkaravut pituussuunnassa. Pese parsat, leikkaa päät pois, kuori alaosa ja leikkaa varret 5 cm pituisiksi paloiksi. Pese kevätsipulit ja leikkaa myös ne paloiksi.
Vaihe 2
Esilämmitä valurautainen wokkipannu kuumaksi grillissä. Lisää 1 rkl öljyä ja paista kalmaria 3–4 minuuttia. Ota pois ja pidä lämpimänä.
Vaihe 3
Lisää vielä 1 ruokalusikallinen öljyä wokkipannulle ja paista katkarapuja (2–3 minuuttia, niiden tulee olla vielä hieman kiiltäviä). Ota pois ja pidä lämpimänä.
Vaihe 4
Paahda nyt vihanneksia wokkipannussa 1 ruokalusikallisessa öljyä 3–4 minuuttia. Laita katkaravut ja kalmari takaisin joukkoon ja mausta kaikki chilillä, hunajalla, pippurilla ja soijakastikkeella. Tarjoile heti.
Resepti-ID: 961
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä