
Viikon resepti
Marinoidut mehevät possupalat

Ainekset 4 annokselle
- 600 g porsaan kylkeä
- 300 g tuoretta pinaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 g inkivääriä
- 7 dl vettä
- 1 dl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 dl valkoviini ihana
- 65 g sokeria
- 20 g sinappia
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Paista possun kylkipalaa kokonaisena, kunnes se saa rapean pinnan. Leikkaa kylkipala sen jälkeen 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi. Nosta lihapalat pataan vieri viereen kamarapuoli alaspäin, kaada päälle vesi ja paista 4–5 minuuttia. Ota paistoliemi talteen.
Nosta lihapalat painekattilaan ja kaada joukkoon paistoliemi, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, valkoviini ihana ja valkosipulinkynsi (lihapalojen tulee peittyä liemeen, tarvittaessa voit lisätä vettä). Sulje painekattila, käännä paineensäädin asentoon 1 ja anna kypsyä 40 minuuttia. Kokeile, onko liha pehmeää. Kuori rasva pois ja jatka keittämistä niin kauan, kunnes liha on sulavan pehmeää ja mehevää.
Kuullota pinaatti pannulla, jaa lautasille ja nosta päälle lihapaloja. Kaada ohut kerros lientä annosten ympärille ja koristele nokareella sinappia.
Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 600 g porsaan kylkeä
- 300 g tuoretta pinaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 g inkivääriä
- 7 dl vettä
- 1 dl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 dl valkoviini ihana
- 65 g sokeria
- 20 g sinappia
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.