Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella
Hae
Suodattaa
Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella
Bookmark
1 / 328

Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella

Valmistelu aika: 20 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 1355 kJ / 324 kcal

Ainekset 4 annoksille

  • 2 pyöreää keltaista kesäkurpitsaa
  • 200 g valkoisia papuja
  • 250 g palsternakkaa
  • 2 porkkanaa
  • appelsiineja
  • 200 g parsakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1/2 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

Kuori ja paloittele kasvikset. Paloittele parsakaali kukinnoiksi ja kaada kaikki kasvikset kiehuvaan veteen. Keitä 10 minuuttia, kaada keitinvesi heti pois ja nosta kasvikset salaattikulhoon. Hienonna ruohosipuli. (Keittämisen sijaan kasvikset voi myös höyryttää).

Sekoita öljy ja Ponzu-sitrussoijakastike hyvin keskenään ja kaada seos lämpimien kasvisten päälle. Tarjoile heti. Voit käyttää salaatissa vaihtoehtoisesti myös kukkakaalia, vihreitä papuja, parsaa jne.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 2 pyöreää keltaista kesäkurpitsaa
  • 200 g valkoisia papuja
  • 250 g palsternakkaa
  • 2 porkkanaa
  • appelsiineja
  • 200 g parsakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1/2 nippu ruohosipulia