Teriyaki-vartaat

Ainekset

4 annosta

Katkarapuvartaat:

4 
jättikatkarapua (pään kanssa)

Naudanlihavartaat:

1 nippu
vihreää tankoparsaa
200 g
naudan paahtopaistia

Kampasimpukkavartaat:

1 
kesäkurpitsa
8 
kampasimpukkaa
Ravintosisältö (per annos): 668 kJ  /  158 kcal
3,2 g Rasva
24,5 g Proteiini
7,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Vaihe 2

Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Vaihe 3

Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Vaihe 4

Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 172

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.

Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.