Teriyaki-vartaat
Valmistus
Vaihe 1
Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Vaihe 2
Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Vaihe 3
Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Vaihe 4
Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 172
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä